Alkeiskurssi info

Kurssin sisältö

Kurssilta saat sellaiset tiedot ja taidot että voit aloittaa omatoimisen pelaamisen kentällämme. Käymme läpi golfin peruslyönnit: putti, chippi, hiekkalyönti ja täysi lyönti. Saat myös tietoa säännöistä ja siitä kuinka golfkentällä toimitaan.

Kurssin ohjelma

Kurssi aloitetaan kentän klubitalolta. Kurssiin sisältyy 8 tuntia opetusta kahtena tai kolmena päivänä. Lisäksi opettajan kanssa erikseen suoritettava peliopetus..

Varusteet

Kaikki tarvittavat harjoitusvarusteet (mailat ja harjoituspallot) kuuluvat kurssin hintaan.

Mikäli harkitset omien varusteiden hankkimista kurssille tai sen jälkeen, niin opettajat auttavat siinä mielellään. Voit myös tilata varusteet heti kurssin alkuun odottamaan Hyvigolfin pro-shoppiin. Jos olet hankkinut jo varusteet, niin ne kannattaa ottaa kurssille mukaan.

Eväät / juoma

Harjoitellessa kuluu paljon energiaa, joten kursille kannattaa varata mukaan juomapullo ja pientä evästä mukaan. Myös golfkentän ravintolasta voit ostaa eväitä ja juomia.

Peliopetus:

Ajan peliopetukseen voi varata erikseen kurssin käymisen jälkeen. Suositeltava aika on n. 1vko kurssin päättymisestä.  Kun tulet peliopetukseen sinulla tulee olla mukana omia palloja n.10 kpl, tiitä ja greenihaarukka. Mailat saat tarvittaessa lainaksi.

Pelaaminen kentällä kurssin jälkeen:

Hyvinkäällä uusille pelaajille on useita pelivaihtoehtoja.

- Jäsenyyspaketti
- Iltapeliooikeus (lähdöt klo 19 jälkeen)
- Pelioikeus

Iltapelioikeudella pelaaminen tapahtuu klo 19 jälkeen, Hyvinkään kurssiin sisältyy viikon mittainen iltapelioikeus, jonka voimassaolo alkaa viimeisestä kurssipäivästä.

Hinnat pelaamiseen:

1 vko iltapelioikeus: sisältyy kurssiin
1 kk iltapelioikeus: 50e
Rajoittamaton pelioikeus koko kaudelle (kausikortti) hinta riippuu ostokuukaudesta. Hinta on poikkeuksellisen edullinen aloittavalle pelaajalle. Normaalisti pelioikeus n. 750e/ kausi.

Kurssipelioikeuksien hinnat
Toukokuu 300
Kesä-heinä 200
Elokuu 150
Syyskuu 100
Iltapelioikeus 1kk 50€ (hyvitetään, jos ottaa pelioikeuden)

Lähijäsenyys 130e (sis. liittymis-ja jäsenmaksun, 1 x greenfeen, 10 pallokorin rangekortin, jäsen- ja tasoituskortin ja golflehden.

Pukeutuminen

Periaatteena voi pitää sään mukaista ulkoliikuntavarustusta. Liikuntaan ja ulkoiluun tarkoitetut kengät toimivat hyvin. 

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook