Osakasedut 2017

HYVIGOLFIN OSAKKEEN OMISTAMINEN KANNATTAA

Hyvigolfin osakasedut ovat huippuluokkaa. Yhtiö välittää osakkaiden myyntiin jättämiä osakkeita. Tällä hetkellä yhtiön kautta on myynnissä noin 15 osaketta. Hintahaitari on varsin suuri. Yhden pelioikeuden osakkeiden myyntihinnat vaihtelevat jopa alle tuhannesta eurosta aina kolmeen tuhanteen euroon saakka. Osakkeiden tarkkoja hintoja voi tiedustella Mika Niemiseltä tai Petteri Oksaselta.

Osakasedut ovat voimassa sellaisilla osakkailla, jotka pelaavat omalla nimetyllä pelioikeudellaan.

OSAKASEDUT 2017

Osakkeenomistajalla on mahdollisuus:

-  varata lähtöaikoja 7 vrk aikaisemmin
-  ostaa range -palloja 50 % alennuksella
-  hankkia Kultakortti hintaan 165,- 
-  hankkia Etukortti hintaan 30,-
-  hankkia Nurmijärvi Golfin pelioikeus hintaan 150,-
-  käyttää yhtiön vuokrakärryjä veloituksetta
-  käyttää Torikadun liikuntakeskuksen kuntosalia vuoden veloituksetta
-  lunastaa ryhmäliikunnan vuosikortti Torikadulle hintaan 110€/vuosi
-  ottaa junioripelioikeudet alle 18 v. lapsilleen ja lastenlapsilleen veloituksetta
-  saada vierailevan pelioikeudenhaltijan greenfeestä 10€ alennus
-  käyttää Villatehtaan talviharjoittelutilaa veloituksetta 

PRIME TIME: Prime time aikoina kentälle pääsevät pelaamaan vain Hyvigolfin pelioikeudenhaltijat ja heidän vieraansa. Prime time aikoja ovat keskiviikot kokonaisuudessaan sekä lauantait ja sunnuntait ennen klo 14:00. Poikkeuksena tähän sääntöön ovat avoimet kilpailut sekä kultakortilla pelaavat henkilöt. 

OHJEITA OSAKASETUIHIN LIITTYEN:

- osakasedut astuvat voimaan vasta sen jälkeen kun osakas on nimennyt pelioikeuden omaan käyttöönsä

- osakkeenomistajiksi rinnastetaan osakerekisteriin merkityn omistajan lisäksi hänen perheenjäsenensä, jotka nimetään pelioikeuden käyttäjiksi (first blood)

- yritysosakkeiden kautta osakkaiksi rinnastetaan yrityksen osakkaat, omistajat, hallituksen jäsenet ja työntekijät (silloin kun nimetty pelioikeuden käyttäjiksi)

TORIKADUN LIIKUNTAKESKUKSEN OSAKASEDUT: Yksi merkittävimmistä osakaseduista on Torikadun liikuntakeskuksen kuntosalin ilmainen vuosikortti (normaali hinta 350€). Tämän lisäksi osakkailla on mahdollisuus lunastaa ryhmäliikunnan vuosikortti hintaan 110€ (normaali hinta 550€). Torikadulle toimitetaan tarkistuslista osakkaista, jotka käyttävät omaa nimettyä pelioikeuttaan. Vuosikortit ovat voimassa 1.5.2017- 30.4.2018, riippumatta siitä milloin vuosikortin itselleen rekisteröi. Vuosikortit tulee lunastaa viimeistään 30.9.2017 mennessä. Kuntosalikortti lunastetaan menemällä Torikadun liikuntakeskukseen, jossa kerrotaan, että on Hyvigolfin osakas ja haluaa lunastaa osakasetuna kuntosalin vuosikortin.

KULTAKORTTI: Kultakortti on osakasetu, jonka asiakastyytyväisyys on täysi sata!  Kultakortin lunastanut osakas voi pelata yli 20 kentällä lähes rajoituksetta, ilman lisäveloitusta! Lisätietoja kultakortista www.sgky.fi.

 

 

SGKY Kultakortti info 2017

SGKY Etukortti info 2017

 

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook