Jos et voita ei kannata hävitäkkään

Jo vuosia on kahdesti kesäkaudessa testattu paremmuutta seuraottelussa Kytäjä Golfin ja Hyvinkää Golfin seniorien kesken. Alkukaudesta pelimuotona on ollut tasoituksellinen lyöntipeli, loppukaudesta on selvitelty paremmuus reikäpelissä. Tähän asti kumpikin on voittanut kerran kesässä.

Nyt tiistaina 31.5. tehtiin historiallinen poikkeus kun lyöntipelissä kumpikin kuuden hengen joukkue löi golfpalloa 477 kertaa eli ottelu päättyi tasatulokseen, kahteen kertaan tarkistuslaskettunakin.

Kisan parhaan scr-tuloksen pelanneena palkittiin Kari Ruotsalainen KyG, 82 lyöntiä. Molemmista seuroista palkittiin myös parhaat hcp-tuloksen tehneet, Reino Sarosto, KyG, tuloksella 74 ja Ritva Määttä, HyG, tuloksella 77.

Kaikkiaan pelaajia oli mukana kummastakin seurasta 10 henkeä, lopputulokseen otettiin kuusi parasta. Hyvigolfin joukkueeseen pelasivat tällä kertaa itsensä Ritva Määttä, Veikko Miettinen, Aulis Lehtinen, Riitta Soini, Tuomo Vuori ja Pertti Raimiala. Tarkat tulokset löytyvät kilpailut/tulokset -sivulta.

Lämpimät, suorastaan helteiset kiitokset kaikille osallistujille!

LP

kuva 1

Tunnelmaa Vantaanjoen sillalla pelin ollessa vielä kesken.

kuva 2

Viimeisellä greenillä osa puttasi vesisuihkun viilentäessä kuumaa ihoa.

kuva 3

Jännittävää odotusta ottelun tulosta laskettaessa.

 

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook