Lehtinen ja Malinen kiistaton ykköspari

Ainakaan golfaavat seniorit eivät olet sokeria. Tämä todistettiin joukolla tiistaina OnGolfSenioriPariOpenissa HyviGolfin kentällä. Aamulla sateenuhka oli melkoinen, eri ennusteet povailivat tihkua tai kovempaa sadetta aamupäiväksi ja sitten kunnon sadetta, joku taho ennusti jopa kunnon syysmyrskyn nousua. Pienessä tihkussa välillä pelattiin mutta suurin osa ajasta neljän ja puolentunnin kierroksesta oli kuitenkin mukavan leppoisaa alkusyksyn poutasäätä.

kuva 01 pariopen

Leo Malinen (vas) ja Aulis Lehtinen pelasivat kolme pinnaa enemmän kuin kakkospari ja veivät muassaan uudet bägit..

Pelimuoto kisassa oli nimensä mukaan parikilpailu pistebogina ja ¾ -tasoituksin, kultakin väylältä tuloskorttiin otettiin siis peliparin parempi pistemäärä. Yhteislähtö tapahtui tasan klo 08.30 ja väylille painui kaikkiaan 60 pelaaja, valtaosa Hyvinkäältä mutta perinteisesti hyvien palkintojen toivossa mukana oli myös edustajia eri seuroista Uudeltamaalta.

OnGolf oli lahjoittanut palkintoja kuudelle parhaiten pelanneelle parille, lisäksi hyvän golfkisan hengen mukaan pöydästä löytyi myös tukku arvontapalkintoja.
Kisa oli Hyvigolfin pelaajien juhlaa ja hyvin tuttuja nimiä löytyi tulosluettelon kärkipäästä. Ylivoimaiseen voittoon pelasi pari Aulis Lehtinen ja Leo Malinen, he keräsivät korttiinsa 42 pistettä. Kumpikin sai mukaansa uuden golfbägin. Toiseksi tullut pari Jonas Jansson ja Timo Salminen, edelleen HyviGolf, pelasivat yhteensä 39 pistettä ja saivat uudet wedget. Seuraavat kolme paria oli pelannut 37 pistettä, palkintojärjestys selvisi tarkkojen tasoituksien mukaan. Kolmantena palkittiin Seppo Heiskanen HyG ja Ari Kinnunen NGK, neljäntenä Pirjo ja Jorma Virtanen HyG ja viidentenä Ritva Määttä HyG ja Anneli Lindfors NGK. Kuudes palkittu pari oli 36 pistettä pelanneet HyGin Risto Rissanen ja Kauko Heini.
LP

kuva 2 pariopen

Kisan jälkeen kuivaa päälle, yhteinen lounas ja palkintoja parhaille.

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook