Hyvigolfin senioreilla tosi makoisa pelikesä

Tämän kauden viimeinen seniorien seuraottelu pelattiin tiistaina kun Hyvigolfin seniorijoukkue kohtasi Kytäjän NW-kentällä. Päivän aikana pelattiin reikäpeliä 3/4-tasoituksin ja tällä kertaa Hyvigolfin pelaajat alemman tasoituksen omaavina joutuivat ns. ”antamaan eteen” muutaman lyönnin.  

Mutta tämä ei pelaajiamme lainkaan haitannut, vaan tiukkojen taistojen jälkeen voitto tuli kuudessa peliparissa, yksi pari pelasi tasan ja kolme hävittiin. Näin kesän kahden kisan kokonaisvoitto tuli Hyvigolfille ja kiertopalkintotaulu jää talveksi klubimme seinälle.

kuva 01

Vasemmalta Rauno Vihriälä KyG, Kari Petäjä HyG, Kari Penttilä HyG ja Tapio Wiik KyG. Hymyssä suin pari minuuttia ennen kisaa.


Tiistainen joukkue ansaitsee kiitokset päivän uurastuksestaan! Hyvigolfin joukkueessa pelasivat Aulis Lehtinen, Jonas Jansson, Jari Laurila, Marko Moisio, Veikko Miettinen, Hannu Pullinen, Anja Huhtamäki, Pirjo Virtanen, Kari Petäjä ja Kari Penttilä.

kuva 02

Kun sovussa pelataan niin lyödäänkin sopuisasti. Hannu Pullinen (vas.) HyG ja Risto Rytkönen KyG ihailevat yhden lähestymislyönnin lopputulosta.

Tämä voitto merkitsi myös sitä, että kauden 2016 seuraotteluista seniorimme eivät hävinneet ainuttakaan, kaksi pelattiin tasan ja kolme voitettiin. Ensimmäinen kisa Kytäjää vastaan kesäkuussa kotikentällä päätyi tasapeliin. Kaupunkiottelu Hämeenlinnaa vastaan myös kotikentällämme voitettiin. Kotkalaiset voitettiin niinikään selvin numeroin ja Nurmijärvellä käytiin pelaamassa tasapeli.

Toki on luonnollisen mukavaa olla häviämättä, mutta tosin ainakin seniorien otteluissa on kyllä hyvin tärkeää ja antoisaa tavata samanhenkisiä golfareita, ystävyydellä taistellaan lopputulosta liiaksi miettimättä. Mutta, mutta. Makoisa kesä senioreilla, ei sitä käy kieltäminenkään... Ja saatiinhan hoidettua kotiin tämän sarjan epävirallinen ”pitäjänmestaruuskin”...

LP

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook