Tiedotustoimikunta

Hyvinkään Golfin kotisivut ovat merkittävin kanava yhteisömme tiedotukselle. Yhä suurempi osa jäsenistä käy kotisivuillamme lukemassa ajankohtaisista asioista sekä seuraa tapahtumauutisia ja kilpailutuloksia. Facebook-sivut tukevat yhteisöllistä ajatuksenvaihtoa ja nyt kotisivujen uutispäivitykset päivittyvät automaattisesti Facebookiin. Kuvagalleriassa voi palauttaa mieliin hienoimmat hetket.

Kevään Everybody-lehti julkaistaan kentän avaamisen aikaan ja siinä esitellään yhtiön päätöksiä ja seuran toimikuntien talven aikana suunnittelemia tapahtumia. Kilpailutoimikunta, juniorit, seniorit ja naiset esittelevät oman toimintansa tavoitteet, joille on saatu hyväksyntä seuran hallitukselta. Koko kenttäaluetta koskevista suunnitelmista tiedottaa HyviGolf Oy ja toimiston (caddiemaster) asiat koostaa palvelupäällikkö Petteri Oksanen. Syksyn Everybody-lehti koostaa tuttuun tapaan kesän kohokohdat.


TIEDOTUSTOIMIKUNTA
Jukka Rimpiläinen
puheenjohtaja
0400 484 027
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jäsenet:
Mike Holopainen
Marko Hakala

Seuran tiedotusta koordinoi tiedotustoimikunnan puheenjohtaja. Muiden toimikuntien puheenjohtajat ovat automaattisesti tiedotustoimikunnan jäseniä ja huolehtivat osaltaan oman toimintansa tiedotuksesta. Kukin toimikunta on valinnut keskuudestaan omien tapahtumiensa vastuutiedottajan.

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook