Hyg Tour Team 2017

Hyvinkään Golfin Tour Team koostuu eri kiertuepelaajista.
Nuoremmista Alue Tourin pelaajista aina Finnish Senior Touria kiertäviin.

Tästä voit tutustua seuramme kiertuepelaajiin!


SAMI SANTALA
Syksyn suuren onnistumisen jälkeen, Fjt:n (Finnair Junior Tour) karsintojen toinen sija, oli todella suuri motivaatio harjoitteluun. Talven ajan Tapsan moduuleja tehden voimavarastot ovat kasvneet ja se näkyy lyöntien tasaisuudessa ja pituudessa. Keväällä oli taas vuorossa yhteensä 5 viikon stoppi Espanjassa, jossa pelasin ensimmäisen kansainvälisen kilpailun. Kauden 2015 tavoitteena on pelata Fjt:n osakilpailut, Aluetourit ja junnujen SM-kisat sekäsatunnaiset Finnish Tour -kisat jos pääsen mukaan.


ATTE SIIJÄRVI
Talvikausi meni alkuun hyvin; fysiikkaa treenatessa ~5 kertaa viikossa, jouluna vaihtui hallissa lyömiseen ~5 kertaa viikossa. Nyt Espanjassa vielä kahden viikon ajan, toivottavasti tuloksia alkais näkyä!Kesän suunnitelmia olisi tietty pelata kisoissa hyvin, päästä Fjt:tä pelaamaan sekä pääsisi läpi Ft:n cuteista. Toivottavasti tämä kesä lähtisi paremmin käyntiin kuin edelliset!


HENRIK HONKALEHTO
Kulunut talvi Floridassa on ollut osaltani haasteellinen. Tämän kauden joukkue pitää sisällään peräti 11 pelaajaa, joten top 5:een eli kisoihin matkaavaan kokoonpanoon tarvitaan yleensä tasaisia alle 75 lyönnin kierroksia, mieluiten vähintään kerran viidestä pitää päästä myös alle parin, jotta kisapaikka irtoaa. Loppusyksystä löysin hyvän vireen ja pelasinkin useamman karsintakierroksen pariin taikka alle, parhaan tuloksen ollessa 70 (-2). Pelasin kuitenkin ainoastaan yhden kisan koko syyskaudella, joka oli tällä kertaa reikäpeliottelu Eastern Florida State Collegea vastaan. Birkkuhanat saatiin toden teolla auki Cocoa
Beach Country Clubin lyhyellä kentällä, voitin lopulta kaksi matsia ja hävisin yhden, joten saldo oli varsin mukava kovatasoisia pelimiehiävastaan. Kevätkausi alkoi todella nihkeästi, mutta viime aikoina työnteko on alkanut näkyä myös tuloskortissa. Joukkueen kotikisassa, Panther Invitationalissa pelasin heikosti, tulokset 82-78-73 syntyivät lähinnä surkean puttaamisen myötä, mutta kuluneen viikon karsinnoista pelipaikka irtosi tiimitoverin sairastuttua ja tätä kirjoittaessa suuntana on Etelä-Carolinan Greenwood. Odotan kisaa innolla ja toivottavasti tästä saadaan vielä hyvä loppukevät aikaan, paitsi henkilökohtaisesti niin myös joukkueena. Kesällä Suomessa suunnitelmanani on harjoittelun ja työnteon ohella pelata muutama isompi kilpailu, näillä näkymin Finnish Touria pari kisaa kesäkuussa, jonka jälkeen pidän pienen kisatauon. Heinäkuussa odottaa miesten SM-lyöntipeli, sekä tietenkin Eeva & 2 Aatamia. Jenkkeihin suuntaan jälleen elokuun lopulla, Gant Openin jälkeen


MARKKU ANTINKOSKI
Markun talven ja kevään harjoituksista sekä kesän kilpailukaudesta:
Peruskuntokauden harjoittelu
(lokakuu – joulukuu) Jakso 1.
Peruskunto- ja lajiharjoittelu kausi
(tammikuu – maaliskuu) Jakso 2.
Kauteen valmistava kausi
(huhtikuu – toukokuu) Jakso 3
Kilpailukausi
(toukokuun loppu –lokakuun alku) Jakso 4
Tavoitteet kilpailukaudelle: Draivit väylille, jo se tuo hyviä sijoituksia. Sijoittua kolmen parhaan joukkoon Finnish Tourilla jossain osakilpailussa. Nordic liigan Suomen osakilpailuissa päästä cuteista läpi.

 

Janne Linnermo ( Midit)
Mid-Tourin kaikki kuusi kilpailua on kalenteriin merkitty. Viimevuoden rankingsijoitusta(14.) on tarkoitus parantaa. Opettavien ammattilaisten Golf Pro Challenge-kiertueella tavoitteena on sijoittuminen kolmenparhaan joukkoon. Kaudella 2014 rankingsijoitus oli 4. Ykköskiertue on tietysti HyG Speed Golf Tour! Tavoitteena kierros alle tunnissa ja 72 lyöntiä tai vähemmän. Myös 5 ja 1/2 kierroksen marathonalle 5 ja puolen tunnin on haaveena.

ANJA HUHTAMÄKI

Talvikausi on sujunut sisätiloissa treenaten, eli korkeanpaikan leiri on vasta
edessäpäin. Rangen auetessa minä ja varmasti moni muukin siirrymme sinne
palloa lyömään ja katsomaan mihin suuntaan ja minne asti pallo lentääkään.
Tulevan kauden päätavoitteenani on pelata alkukauden Seniortourin kisat
niin hyvin, että saisin Suomen Golfliitolta lentolipun Tsekkeihin, missä tämän
vuotinen ESGA:n Marisa Sgaravatti Trophy  -joukkuekisa pelataan. Toinen kauden huippukoitos on tietysti Seniorien yksilö- ja joukkue-SM-kisat, jotka pelataan samanaikaisesti ja tänä vuonna paikkana on KoskiGolf Kuusankoskella. HyGin joukkueen muodostavat Kisse, Tallu ja minä. Nämä SM kisat ovat kuitenkin kaikille avoimet ja ikäsarjoja on runsaasti, joten olisihan se hienoa, jos saisimme enemmänkin oman seuran pelaajia mukaan. SGS:n ensimmäinen kisa naisille
pelataan perinteisesti Peuramaalla Kirkkonummella jo toukokuun puolella,
ja siitä sitten matka jatkuu Audi Senior Tourilla Aulangolle, Pickalaan ja Vääksyn Kanava Golf -kentällen ennen heinäkuussa pelattavaa viimeistä kisaa Aura Golfissa Turussa. Myös oman seuran monipuoliisiin ja hyvin järjestettyihin kisoihin aion osallistua niin paljon kuin mahdollista, unohtamatta 19. reiän tärkeitä jatkopelejä. Tämä kisaaminen kun on minulle se golfin suola ja sokeri, eli nautinnon määrä kertaantuu kun numerolappu laitetaan rintaan.

Heimo Mäkinen

Aion osallistua “aikuisten” miesten (70)tourille, sekä M65- ja M70-SM-kisoihin. Tavoite on kerrankin päästä palkinnoille näissä jatkuvasti kovenevissa kisoissa. Poikasten (55) kisoihin en enää viitsi mennä.

Martti Raunio

Talvi on sujunut Floridassa totuttuun tapaan. Eli syksyllä tänne lähtiessäni tein
päätöksen, että tänä talvena harjoittelen. Kävi kuten aikaisempinakin vuosina.
Enpä ole harjoitellut. Kolme korillista palloja rangella olen koko talven aikana
lyönyt. Golfia olen pelannut n. 2 krt viikossa. Talvella surkeita kierroksia.
Nyt keväällä muutama seiskalla alkanut kierros näyttää, että pikkuisen on valoa tunnelin päässä. Tänä vuonna tuo 70 v. raja täyttyy, joten pelaan M70-sarjaa. M65
SM:iin mahdollisesti osallistun kun kisa pelataan Hyvinkäällä. Myös joitain FST M55-
kisoja aion pelata, jos tasoitukseni riittää osallistumaan. Urheilussa pitää olla tavoitteita. Minun tavoiteeni on olla kauden päätyttyä kympin sakissa M70 SCR -loppupisteissä.

KRISTIINA JUNNI

TARJA LÄHTEINEN

REIJO TALJA

EERO JUNNI

MARKO MOISIO

AULIS LEHTINEN

ANTTI RAVI

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook