HyviGolfin talvikausi

hyg sponsorit torikatu

 

Osakkaiden ja klubimaksun maksaneiden kuntosali Torikadulla

Klubimaksun maksaneet sekä osakkeenomistajat, jotka pelaavat omalla nimetyllä pelioikeudellaan ovat oikeutettuja Torikadun liikuntakeskuksen kuntosalin vuosikorttiin veloituksetta. Kuntosalikortti on voimassa huhtikuun 2017 loppuun asti. Kuntosalikortit tulee lunastaa viimeistään syyskuun loppuun mennessä. Kuntosalin vastaanotossa on lista henkilöistä, jotka ovat oikeutettuja kuntosalikorttiin.

Talviharjoittelu

takomo

Talviharjoittelu Wanhalla Villatehtaalla jatkuu myös tänä talvena. Harjoittelutilamme sijaitsee Villatehtaan sisäpihalla Takomon tiloissa. Tilat ovat käytettävissä 15.11.2016-15.4.2017. Seurallamme on siellä kaksi harjoituspaikkaa, joista toinen on tarkoitettu opetuskäyttöön ja toinen varattu pääasiassa jäsenten käyttöön. Tämän ansioista jäsenille on hyvin tilaa myös iltaisin, koska ohjatut ryhmät harjoittelevat pääasiassa muualla.

Junioriharjoitukset jäsenille varatussa tilassa tiistaisin klo 17-19
Aikuisryhmiä tilassa torstaisin klo 17-19 (vain 19.1.,2.2., 9.3., 23.3., 6.3.  )

Klubimaksun maksaneet sekä osakkeenomistajat, jotka pelaavat omalla nimetyllä pelioikeudellaan, voivat käyttää talviharjoittelutilaa veloituksetta. Jokaisella käyttäjällä tulee kuitenkin olla oma koodi, jonka saa Hyvigolfin toimistosta. Viime vuonna hankitut avaimet koodataan etänä ja ne ovat käyttökunnossa taas talviharjoittelukauden alkaessa.

Muille talviharjoittelumaksut ovat aikuisilta 60€ ja junioreilta 0€. Muilta kuin Hyvinkään Golf ry:n jäseniltä harjoittelumaksu on 120€/talvi. Harjoittelumaksu tulee suorittaa seuran tilille: Handelsbanken FI98 3131 3001 1933 17, viestiksi hallin käyttäjän nimi.
 

Liikuntavuorot
Klubimaksun maksaneet sekä osakkeenomistajat, jotka pelaavat omalla nimetyllä pelioikeudellaan ovat oikeutettuja käymään liikuntavuoroilla veloituksetta. Liikuntavuorot pitävät sisällään seniorijumppaa, liikkuvuusharjoittelua ja pilatesta Takomolla sekä palloiluvuoroja koulujen liikuntasaleissa. Vuorojen tarkemmat aikataulut ja paikat tulevat Nimenhuutoon.

Viikko-ohjelma
Ma klo 10-11,Seniorijumppa, Takomo
Ti klo 19-20, Jumppa / pilates, Takomo
Ti klo 21-22, Sulkapallo, Hakalan koulu
To kllo 19-20, Jumppa / pilates, Takomo
To klo 20-21, Palloilu, Sveitsin lukio

Ilmoittautuminen vuoroihin nimenhuudossa: http://hyvinkaangolf.nimenhuuto.com

Nimenhuutoon voit liittyä seuraavasta linkistä: http://hyvinkaangolf.nimenhuuto.com/public_join

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook