Viikkokilpailut alkavat

Golffarin viikkokilpailu:

Seuran perinteinen viikkokilpailu on saanut uuden hienon sponsorin, Ravintola Golffarin. Kilpailuun on edelleen osallistumisoikeus kaikilla seuramme jäsenillä. Viikkokilpailua voi pelata jokaisena keskiviikkona aina 7.9. saakka. Finaaliosakilpailu pelataan lauantaina 17.9. ja siihen pääsee 40 parasta pelaajaa. Yhteispisteisiin lasketaan jokaisen pelaajan 6 parasta pistebogeytulosta. Finaalin lähtöpisteet puolestaan muodostuvat näiden kuuden parhaan kierroksen keskiarvosta. Viikkokilpailun kilpailumaksu on 2€. Finaalissa pelaajat osallistuvat myös avoimeen lyöntipelikilpailuun, jolloin kilpailumaksu on 15€.
 
Jokaisen osakilpailun parhaat pelaajat palkitaan seuraavasti:
1) vapaavalintainen lounas ravintolaan
2) Talonhampurilainen ranskalaisilla
3) Jauhelihahampurilainen ranskalaisilla
 
Lisäksi jokaisen osallistujan kesken arvotaan hampurilaisateria. Kaikki palkinnot noudettavissa caddiemasterilta kilpailun jälkeisenä päivänä.
 
Kaikilla viikkokilpailuun osalistuvilla on tänä vuonna myös mahdollisuus voittaa itselleen virvoke, tekemällä väylälle nro. 8 birdie. 
 
 IMG 9976 1
 
Aurinkoista golfkesää toivottaa Miettinen family!
 

Naisten Aurinko kisa:

Myöskin hyvin perinteinen naisten oma viikkokilpailu on saanut tänä vuonna uuden sponsorin, Riihimäellä sijaitsevan Aurinko Apteekin, jossa apteekkari toimii Merja Kahela.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki seuramme naisjäsenet. Kilpailun voi pelata minä tahansa viikonpäivänä maanantaista sunnuntaihin. Kilpailumaksu on 2€. 

Viikkokilpailun finaali pelataan yhdessä Golffarin viikkokilpailun finaalin kanssa lauantaina 17.9.

Näyttökuva 2016 05 09 kello 14.53.45 kopio

Veteraanit vetreinä:

Kilpailun päätarkoituksena on edesauttaa ikääntyviä pelaajia fyysisen kunnon ylläpitämisessä ja tukea heidän golfharrastustaan mahdollisimman pitkään. 

Lue lisää...

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook