Sami Santala kauden parhaaseensa Harjattulassa, Sinin mailat lipsuivat

Sami Santala pelasi tähänastisen uransa parhaaseen sijoitukseen ja myös kierrostulokseen kauden toisessa FJT-kilpailussa Harjattulassa. Samin kierrokset välillä vesipalloa muistuttaneissa olosuhteissa olivat 77-70 (+3), joilla irtosi kilpailun jaettu seitsemäs sija.

”Ensimmäiseen päivään osui pari hankalaa jaksoa helppoine virheineen ja tulos painui tuollaiseksi. Toisena päivän vähän sama tilanne sikäli että tuli birdiet kuitattua turhan usein bogeilla helpohkoistakin paikoista, mutta onneksi jäätiin sentään tuo pari maalia voitolle. Ainekset olivat kyllä painaa sinne 65 pintaankin, mutta vähän liikaa jäi sellaisia 2m paikkoja joista putit sitten kierähtelivät putoamatta kupin pohjalle. Sain vielä lopussa väylille 16 ja 17 hyvät birdiepaikat, mutta molemmat pyörähtivät sen 180 astetta reiän reunalta. Tyytyväinen pitää silti olla kun pitkällä kentällä tällaisissa olosuhteissa pystyy pelaamaan kaksi alle ja koko fieldin parhaan tuloksen”

Sini Santalan kilpailu ei aivan toivotulla tavalla sujunut tuloksin 89-91 ja sijoituksella T29.

”Peli oli itse asiassa todella paljon parempaa kuin miltä tulos näyttää. Ensimmäisen päivän +17 tuloksesta 12 lyöntiä tuli kolmella väylällä, kun maila ei vaan enää tuossa sateessa pysynyt kädessä vaikka mitä teki. Toisen päivän aamuna ei tilanne juuri parantunut kun vettä tuli taivaalta aamusta asti 3mm tunnissa. Muutaman väylän jälkeen ei enää tullut lätäköitä kierreltyä”

Samin kisakausi jatkuu ensi sunnuntaina alkavalla Vanajanlinnan FT kisalla ja molempien pitäisi olla taas rivissä sitä seuraavana viikonloppuna Vihdin FJT kilpailussa. Muita hyvinkääläisiä ei näillä näkymin ole mahtumassa mukaan kumpaankaan tulevaan kisaan. 

samiharjdrive

samiharjputti

(Kuvat: Finnishgolf.com/ Raul Fall)

 

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook