Markus Junnista Tammer-Golfin uusi toiminnanjohtaja

Hyvigolfin palvelupäällikkö Markus Junni on valittu Tammer-Golfin toiminnanjohtajaksi. Markus aloittaa uusissa tehtävissä syyskuussa, joten kuluva golfkausi hoidetaan suunnitelmien mukaisesti loppuun nykyisellä porukalla. Syyskuun alusta lähtien vastuu Markuksen tehtävistä siirtyy ensisijaisesti yhtiön toimitusjohtajalle Mika Niemiselle. Markuksen tärkeästä roolista ja muhkeasta työtaakasta johtuen seuraajan rekrytoiminen aloitetaan välittömästi. Hyvigolf Oy ja Hyvinkään Golf ry haluavat jo tässä vaiheessa onnitella Markusta urallaan etenemisestä.

Yhtiön toimitusjohtaja Mika Niemiselle uutinen ei tullut yllätyksenä. Olen erittäin ylpeä ja onnellinen Markuksen puolesta, että hänet nimitettiin kyseiseen tehtävää. On ollut hienoa seurata miten nuori mies on kasvanut yhdeksän vuoden aikana kesätöissä olleesta caddiemasterista huipputason palvelupäälliköksi ja koko golfyhteisön luottomieheksi. Markuksen tavoitteena on koko ajan ollut ura golfjohtajana ja hän on kehittänyt ammattitaitoaan määrätietoisesti kohti tavoitetta. Nyt oli oikea aika siirtyä uralla eteenpäin. Markuksen kanssa on ollut todella hienoa tehdä töitä ja toivotan hänelle menestystä uuteen tehtävään. Tammer-Golf saa Markuksesta loistavan toiminnanjohtajan.

Myös Caddiemasterit haluavat kiittää Markusta. Markus on ollut esimiehenä esimerkillinen. Työilmapiiri alakerran toimistolla on aina ollut avoin, huumorin täyteinen, sekä rohkaiseva. Tämän ilmapiirin luomisesta saadaan pitkälti kiittää Markusta. Tiimissä kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja jokaista on aina rohkaistu toimimaan omilla vahvuuksillaan. Markus on myös auttanut jokaista erikseen kehittymään työssään. Caddiemasterit toivottavat haikein tunnelmin Markukselle onnea seuraavaan haasteeseen urallaan.

DSC 4203

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook