Hygin Golf Center & OnGolf Tourista Elorannan superviikonloppu

Golf Center & OnGolf Tour järjestettiin Hyvinkään golfkentällä sunnuntaina 17.7. Osallistujia oli mukana maksimimäärä, 120 pelaajaa ja kisaajia houkuttivat rennon scramble-pelimuodon lisäksi upeat palkinnot - erityisesti matkapalkinto. Vieraspelaajiakin oli mukana, mutta kotikenttäetu oli tänäänkin valttia.

DSC 9995

Yhteistyökumppanin ykkösmallit olivat hyvin esillä kisapaikalla.

Kisa starttasi aamulla klo 9.00, jolloin taivas oli harmaa, aivan kuin pilvet olisivat pidätelleet sadetta. Lopulta kevyt tihkusade alkoi ja yksi pieni kuurokin taivaalta saatiin. Suurin osa ajasta, kuuden tunnin kisarupeamasta, saatiin pelata poutasäässä ja aivan kisan lopulla aurinkokin alkoi pilkistellä. Tuuli oli välillä puuskaista, mutta ei juurikaan haitannut peliä.

Kilpailun johtajana toiminut Petteri Laaksonen arvioi ennen kisaa voittotulokseksi 60 lyöntiä ja osui melkein oikeaan. Voittotulos oli lopulta 61 joukkueelta Jouni Eloranta, Jari Torkkel. Varsinkin Elorannalle kisaviikonloppu oli aika täydellinen, sillä lauantaina hän pelasi itsensä shoot-outin voittoon ja nyt siis tämän kisan ykköseksi. Scramble-kisan voitosta palkinnoksi tuli golfmatka joulukuulle ja shoot-outista taisi tulla muuta hyödyllistä peliuralle. Kiitospuheessaan Jouni kiitti järjestäjiä ja pelikavereitaan ja sanoi kahden kisan voiton peräkkäisinä päivinä olleen poikkeuksellisen omalle pelihistorialleen. Parkkipaikalla Jouni vielä lisäsi, että nyt alkoi myös kesäloma, että ehtii harjoittelemaankin. Mitähän sieltä vielä tuleekaan?

DSC 9990

Jouni Eloranta voittopuheessaan jo toisena päivänä peräkkäin!

Kisassa kakkoseksi sijoittui joukkue Jarmo Turunen ja Matti Kettunen tuloksella 62. Samaan tulokseen päätyivät myös joukkueet sijoilla kolme ja neljä, Jouni Levander ja Mika Hurme sekä Kari ja Tuula Vento.

Papparazzi lähti kisaan mukaan yhdessä ladykapteenin, Kirsi Lahden kanssa. Kierros oli papparazzille kesän ensimmäinen omalla kotikentällä ja tuntui hyvältä. Kenttämme on muuten huippukunnossa, eikä toissapäivän runsaista sateista näkynyt juurikaan jälkiä. Ja koska kesä on liian lyhyt kentän laidalla seisomiseen, papparazzi päätti, että kuusituntisen kisan aikana ehtii myös kuvia ottaa. Pelikavereiksi saimme HyGin Timo Pullin ja Peltola Golfin Tuomas Vähäkuopuksen ja hyvää seuraa he olivatkin. Hymyssä suin kohdattiin huippuhetket ja pettymykset ja pelikaverit sijoittuivat lopulta mainiosti sijalle 13. Meillä sen sijaan lähti bogijuna liikkeelle ja putit kierähtivät rei'istä, mutta pääasia että oli mukavaa. Kiitos vielä kerran pelikavereille.

DSC 9989

Klubitalo täyttyi kisaajista, jotka saivat ansaitun energiatankkauksen.

Kaikki hyvät kisat päättyvät ravintola Golffarin herkkujen äärelle ja tänäänkin ne saivat kiitosta kisaajilta. Tupa oli täynnä ja palkituille taputettiin. Kovatasoisessa kisassa vain viisi viimeistä joukkuetta pelasi yli kentän par-tuloksen. Facebook kertoi kisan jälkeen vielä yhden huipputuloksen, Markus Junnin hole-in-onen ja kuvasta päätellen kentän vaikeimmalla parkolmosella, eli kympillä. Onnittelut Markukselle.

Kiitos kaikille kisaajille ja varsinkin Golf Centerille ja OnGolfille upeasta palkintopöydästä. Golf Center & OnGolf Tour jatkuu koko kesän, joten  hyville palkinnoille ja palkintomatkalle pääsee osallistumalla niin moneen kisaan kuin ehtii. Katso kisaohjelma: http://www.ongolftour.fi

 

Lisää kuvia kisasta kuvagalleriassa täällä!

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook