Kapteenin kynästä 08/2016

 

"Aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa olla kesä!" M. Alatalon laulun sanoja mukaillen kelit ovat tänä kesänä vaihdelleet. Runsaista ajoittaisista sateista ja ukkosista huolimatta HyG:n kesä on sujunut kuitenkin hyvin! Lämpöäkin on riittänyt.

Jälkien korjaaminen

Kenttämme on jälleen erinomaisessa kunnossa ja kestänyt hyvin runsaimmatkin sateet. Lähtöjen varausaste on korkea, ajoittain on ruuhkaakin, joten pelikierroksia kertyy huomattava määrä. Kenttämme on siis jatkuvassa rasituksessa. Muistutan kaikkia pelaajia alastulojälkien korjaamisesta griineillä ja väylillä lyöntijälkien korjaamisesta! Kenttätyöntekijöiltä menee myös kohtuuttomasti aikaa bunkkeriharavien siirtämiseen: laita harava bunkkeriin, ja jos bunkkerissa useampi harava, niin ei lähelle toisiaan.

Elokuu on alkanut, joten pelikausi on ylittänyt puolivälin. Tiivein pelikausi lienee useimmilta ohi lomien loputtua. Tapahtumia kuitenkin riittää syyskuuhun asti.

Seuraottelu HyG - KGV (Keimola)

Su 21.8. n. klo 15:00 Isännöimme vuorostamme joka kesäistä seuraottelua Keimolaa vastaan. Mukaan otetaan yhteensä 10-15 pelaajaa kumpaakin sukupuolta yleisestä sarjasta, junioreista ja senioreista. Pelimuotona  2-hengen joukkuein BestBall reikäpeli, eli kansanomaisemmin jokaiselta reiältä joukkueen parempi tulos vastaan vastustajan parempi tulos.

Ilmoittauminen Kilpailut ja Tapahtumat-sivun kautta.

Olethan mukana jo Itä-Lännessä la 13.8.!

Hyviä lyöntejä loppukaudelle!

Topi Naamanka

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

topi

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook