Hyvinkään naiset pronssille SM seurajoukkueet N50 kisassa Salo Golfissa

Hyvinkään naiset pronssille SM seurajoukkueet N50 kisassa Salo Golfissa

 

Viikonloppuna 17.-18.9.2016 kisattiin seniorinaisten joukkue SM-mitaleista Salo Golfin hyväkuntoisella kentällä. Hyvinkään Golfin joukkueeseen kuuluivat Anja Huhtamäki, Kristiina Junni, Tarja Lähteinen ja Eija Nikkanen. Tasaväkisen kisan tuloksena Hyvinkää Golf tuli kolmanneksi ja sai SM-pronssia.

Kisa aloitettiin lauantaina kahden hengen FourBall Bestball paripelinä, jossa Hyvinkäätä edustivat Kristiina ja Tarja. Lauantain kisa oli joukkuiden kesken tasainen, sillä yhdeksän joukkuetta oli lopputuloksissa viiden lyönnin sisällä. Hyvinkään lähtötulos sunnuntaille oli 77 lyöntiä. SM-mitalit ratkaistaisiin sunnuntain henkilökohtaisilla scratch lyöntipeleillä.

Sunnuntaina Hyvinkään joukkueeseen osallistuivat myös Anja ja Eija. Sunnuntaina lopulliseen joukkuetulokseen laskettiin launtain tulos sekä nelihenkisen joukkueen kolmen parhaan henkilökohtaiset scratch tulokset sunnuntailta. Hyvinkään tulos oli 330. Samaan tulokseen pääsi Etelä-Pohjanmaan Golf, mutta Hyvinkää vei pronssin paremman sunnuntain tuloksen perusteella.

Suomen mestaruuden voitti Pickala Golf Club tuloksella 308. Joukkueessa pelasivat Maitta Kotaniemi-Rauramo, Tina-Maria Lehto, Anna-Maria Lehtonen ja Margit Pasanen. Hopeaa otti Helsingin Golfklubi, joukkueella Erja Saraste, Elina Schuurman, Tiina Selin ja Karoliina Tiivola.

kristiinatalluyms

tuloksetoikea 

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook