Naisten syyskisa ja syyskokous

Naisten syyskisa ja syyskokous

Naisten syyskisa pelattiin sunnuntaina 25.9 Mulligan kisana. Jokaisella väylällä sai halutessaan uusia yhden lyönnin. Kisassa pelattiin 8 väylää ja voittajaksi selviytyi Katja Hakkarainen 20 pisteellä. Toisena kisassa oli Maija Venäläinen myös 20 pisteellä ja kolmas oli Sari Susi 18 pisteellä. Lähimmäs lippua väylällä 1 löi Maija Venäläinen 4,4 m lipusta.

Kisan jälkeen oli syyskokous. Naistoimikunnasta tämän kauden jälkeen jäävät pois Anna Heinimäki ja Salla Junni. Kiitos heille!

Naistoimikunnassa ja ladykapteenina jatkaa Kirsi Lahti. Jäseninä jatkavat Sari Susi ja Milla Honka. Uusina naistoimikunnassa aloittavat Tiina Lundgren, Maija Venäläinen ja Katja Hakkarainen.

Syyskokouksessa jaettiin naisten kesän viikkokisan palkinnot.

Viikkokisan voittoon pelasi Tiina Lundqren tuloksella 67,75, finaalissa 31 pistettä. Toinen oli Leena Eskola (66 ja 30 pistettä) ja kolmas Anja Huhtamäki (65,25 ja 31 pistettä).

Parhaan scratch tuloksen 81 pelasivat Tarja Lähteinen ja Anja Huhtamäki.

Koko kesän jatkuneen Ecletic kisan voitti Tarja Lähteinen tuloksella 69 (37,58).

Birdie kisan sarjassa <15 vei nimiinsä Anja Huhtamäki 18 birdiellä. Sarjan 15-25 voitti Seija Korhonen 8  birdiellä.  Par kisa >25 voitti Tiina Lundqren 40 parilla.

Eniten viikkokisoja pelasi Vuokko Miikki, kaikki 18 kertaa. Viikkokisaan osallistui kesän aikana 23 naista.

Kiitos kaikille kesän aikana naisten kisoihin osallistuneille!

Ladykapteeni Kirsi

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook