Hyvinkään Golfseuran kevätkokous yksituumaisena

Kokousvaki2

Hyvinkään Golfseuran kevätkokous pidettiin keskiviikkona 26.4. klo 18 alkaen Hyvinkään golfkentän klubitalolla. Tilaisuuden avasi seuran puheenjohtaja Esa Honkalehto huomioiden sankan osanottajajoukon paikan päällä.

PJ Sihteeri

Varsinaisen kevätkokouksen puheenjohtajaksi valittiin Lassi Lehtomäki ja sihteeriksi seuran palvelupäällikkö, Petteri Oksanen.

Kokoukselle esiteltiin viime vuoden vuosikertomus ja tilinpäätös, jotka myös vahvistettiin ja hallitus sekä muut tilivelvolliset saivat vastuuvapauden.

Kokouksen jälkeen Petteri Oksanen muistutti ajankohtaisista asioista.

Talkookisa pelataan lauantaina 29.4. ja sen jälkeen kenttä on avoinna kaikille. Talkookisaan on niin suuri osanotto, että yhteislähdöllä ei tällä kertaa selvitä, vaan pelaajat starttaavat klo 10 alkaen.

eBirdie korvaa aiemman Golfliiton jäsenkortin, jota ei siis enää muovisena toimiteta. eBirdie toimii vain IOS- ja Android-puhelimissa, joita tosin onkin reilu enemmistö markkinoilla olevista älypuhelimista. eBirdien mukana tulee taskuusi myös muita mukavia sovelluksia, aina tasoitusseurannasta kenttien ajo-ohjeisiin ja yhteystietoihin. Oman seuran tiedotteet ohjataan nekin jatkossa eBirdie-sovelluksen kautta. Meidän, joiden puhelimeen sovellusta ei saa ladattua ei tarvitse olla huolissaan, sillä vieraskentillä pelaajan tiedot löytyvät oman nimen muistamalla.

Muistutettakoon vielä, että Vappulounas katetaan ravintola Golffarin toimesta maanantaina 1.5. Uudet ravintoloitsijat haluavat varmasti näyttää osaamistaan jäsenistölle, joten muistakaa varata paikat jo etukäteen.

Kokouksen jälkeen seniorit jatkoivat omalla kokouksellaan.

Tästä se uusi kausi taas lähtee, hyvät ystävät. Nautitaan siitä.

JR

 

 

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook