Talvikausi Hyvigolfissa

Osakkaiden ja klubimaksulaisten kuntosali Torikadulla

Klubimaksun maksaneet sekä osakkeenomistajat, jotka pelaavat omalla nimetyllä pelioikeudellaan ovat oikeutettuja Torikadun liikuntakeskuksen kuntosalin vuosikorttiin veloituksetta. Kuntosalikortti on voimassa huhtikuun 2018 loppuun asti. Kuntosalikortit tulee lunastaa viimeistään syyskuun loppuun mennessä. Kuntosalin vastaanotossa on lista henkilöistä, jotka ovat oikeutettuja kuntosalikorttiin.

 

Seuran syyskokous 16.11. klo 18 

Hyvinkään Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään golfkentän klubilla torstaina 16.11. klo 18. Kokouksen yhteydessä seura tarjoaa mitalikahvit kesällä menestyneiden edustuspelaajien kunniaksi: Kristiina Junni pelasi EM-pronssia heinäkuussa Torinosta tuoneessa Suomen naisseniorien joukkueessa ja seuran miesseniorit Martti Raunio, Reijo Talja ja Heimo Mäkinen voittivat sarjan M70/75 joukkuekisan suomenmestaruuden. Tilaisuudessa jaetaan myös seuran mestaruuskilpailujen palkinnot sekä kuullaan Tommi Ruissalon luento.

 

Talviharjoittelu

Talviharjoittelu Wanhalla Villatehtaalla jatkuu tänäkin talvena. Harjoittelutilamme sijaitsee Villatehtaan sisäpihalla Takomon tiloissa. Tilat ovat käytettävissä 15.11.2017-15.4.2018. Ennen 15.11. kaikille ilmoitetaan ovikoodi. Seurallamme on siellä kaksi harjoituspaikkaa, joista toinen on tarkoitettu vain opetuskäyttöön ja toinen varattu pääasiassa jäsenten käyttöön. Tämän ansioista jäsenille on hyvin tilaa myös iltaisin, koska ohjatut ryhmät harjoittelevat pääasiassa muualla. 


Klubimaksun maksaneet sekä osakkeenomistajat, jotka pelaavat omalla nimetyllä pelioikeudellaan, voivat käyttää talviharjoittelutilaa veloituksetta. Jokaisella käyttäjällä tulee kuitenkin olla oma koodi. Muille talviharjoittelumaksut ovat aikuisilta 60€ ja junioreilta 0€. Muilta kuin Hyvinkään Golf ry:n jäseniltä harjoittelumaksu on 120€/talvi. Harjoittelumaksu tulee suorittaa seuran tilille: Handelsbanken FI98 3131 3001 1933 17, viestiksi hallin käyttäjän nimi.
 

Liikuntavuorot
Klubimaksun maksaneet sekä osakkeenomistajat, jotka pelaavat omalla nimetyllä pelioikeudellaan ovat oikeutettuja käymään liikuntavuoroilla veloituksetta. Liikuntavuorot pitävät sisällään seniorijumppaa, liikkuvuusharjoittelua ja pilatesta Takomolla sekä palloiluvuoroja koulujen liikuntasaleissa. Vuorojen tarkemmat aikataulut ja paikat tulevat Nimenhuutoon.

Viikko-ohjelma
Ma klo 10-11, Seniorijumppa, Takomo
Ti klo 18-19, Jumppa / pilates / Liikkuvuus, Takomo
Ti klo 20:30-21:30, Sulkapallo, Hakalan koulu
To klo 19-20:30, Jumppa / pilates, Liikkuvuus, Takomo
Pe klo 19-20, Palloilu, Urakantalo
Su klo 19-20:30, Juniorien kuntoharjoitukset, Hämeenkadun koulu

Ilmoittautuminen vuoroihin nimenhuudossa: http://hyvinkaangolf.nimenhuuto.com

Nimenhuutoon voit liittyä seuraavasta linkistä: http://hyvinkaangolf.nimenhuuto.com/public_join

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook