Scramble Pro Shop Open su 8.10.

Kauden viimeinen scramble kilpailu Pro Shop Open Scramble pelataan sunnuntaina 8.10. yhteislähtönä klo 11:00 alkaen (säävarauksella). Kilpailuun voi ilmoittautua Nexgolfin kautta omilla tunnuksilla tai soittamalla caddiemasterille. Kilpailumaksu on pelioikeuden haltijoilta 15€ ja 35€ jos ei ole pelioikeutta. 

Pelimuoto: 2 hengen scramble. Molemmat lyövät avauksensa tiiltä, avauksien jälkeen joukkue valitsee mielestään paremmassa paikassa olevan pallon. Pallon paikka merkitään. Sen kenen palloa päätetään jatkaa lyö aina ensimmäiseksi. Pallo dropataan enintään yhden mailanmitan päähän merkitystä paikasta, kuitenkin niin ettei pelialustaa saa vaihtaa esim. raffista väylälle. Kukin joukkueen jäsen pelaa pudottamaansa palloa. Peli jatkuu samalla tavalla, paitsi viheriöllä pallot asetetaan.(HUOM. SIIRTOSÄÄNTÖ, pallon saa siis suoraan asettaa lyhyeksi leikatulla alueella) Hiekkaesteessä pallojen asema palautetaan samaksi kuin valitun pallon asema, jos valittu pallo on jalanjäljessä niin molemmat lyövät pallonsa jalanjäljestä.

Tasoitus: Joukkueen pelitasoitus on 25% yhteisslopesta. Joukkueen slope ei voi kuitenkaan olla suurempi kuin pienemmän tasoituksen omaavan slope+2. (Esim. jos yhteenlaskettu slope on 15 (1+14), josta 25% on pyöristettynä 4 niin tällöin joukkueen pelitasoitus on 3 eli pienemmän tasoituksen omaavan pelaajan slope+2 (1+2=3).

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa pe 29.9. klo 12:00 ja päättyy to 5.10. klo 12:00. Kilpailun max. joukkuemäärä on 56 joukkuetta.

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook