Seuran uusi puheenjohtaja on Santtu Eskola

SanttuEskola

Hyvinkään Golfseuran syyskokouksessa oli jälleen tupa täynnä. Seuran puheenjohtajan tehtävistä luopuva Esa Honkalehto kertasi jälleen, ja aiheesta, yhteisömme hyvää henkeä ja yksituumaisuutta. Kommenttiin on helppo yhtyä myös hallituspaikasta luopuvan, Papparazzin (Jukka Rimpiläisen) suulla. Yhteisömme on esimerkkinä monelle muulle klubille.

Syyskokous2017

Kokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi pitkän linjan miehen, Santtu Eskolan. – Uudelleen hyvinkääläistyneenä on hienoa päästä johtamaan omaa kotiseuraa, korosti Santtu. Erinomainen valinta, todettiin kokouksessa monen toimesta. Hallituksessa olivat erovuorossa tiedottajana toiminut Jukka Rimpiläinen ja kulttuuritoimikuntaa vetävä Mervi Linnermo. Mervi halusi ja saa jatkaa, Jukka halusi luopua ja tilalle valittiin HyGin tiedotuksessa jo kunnostautunut Mike Holopainen.

Naiset olivat jo aiemmin valinneet ladykapteeni Kirsi Lahden tilalle Tiina Lundgrenin. Seuran syyskokous hyväksyi tämänkin valinnan, vaikka se taitaakin olla naisten heiniä.

Jäsenmaksu pysyy ennallaan, toimintasuunnitelma ja budjetti hyväksyttiin ja rennosti Esa Honkalehdon johtama syyskokous päättyi.

EsaHPoksanen

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Esa Honkalehto ja sihteeriksi Petteri Oksanen.

Tilaisuus jatkui vielä kauden menestyjien palkitsemisilla, mutta niistä lisää kuvien kera kuun lopulla ilmestyvässä verkkolehdessä.

Ja lopuksi saimme kuulla kiinnostavan esityksen maamme huippunaisten caddiena toimineelta Tommi Ruissalolta. Taitovalmentaja kiteytti esityksessään golfin henkiset solmukohdat ja apuvälineet niiden avaamiseen. Aiheesta pitänee järjestää keväällä luentosarja, jotta päästään keskustelemaan solmuista tarkemmin.

JR

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook