VUOKRAPOOLI JA OSAKEPÖRSSI 2018

VUOKRAPOOLI

Osakkaat voivat jättää käyttämättömän pelioikeuden vuokrattavaksi yhtiön kautta. Pooliin otetaan kaikki meille 28.2.2018 mennessä lähetetyt ilmoitukset. Pooliin jättäminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Pooliin ei oteta myöhässä jätettyjä ilmoituksia. Ilmoituksen perille saapumisen voi varmistaa 28.2. jälkeen omilta Nexgolf-sivuiltaan tai soittamalla toimistoon. Jokaisesta vuokrapooli-ilmoituksesta lähtee vahvistusviesti sähköpostilla, joka toimii tositteena pelioikeuden jättämisestä pooliin. 

Niiden osakkaiden, jotka jättävät pelioikeuden ”vuokrapooliin” vuokrattavaksi, ei tarvitse maksaa vastiketta heti, vaan se hoidetaan suoraan vuokrahinnasta. Jos vuokrapoolin tuotot eivät kata yhtiövastikekertymää, laskutetaan erotus osakkailta syksyllä 2018. Viime vuonna vuokratuotot kattoivat yhtiövastikekertymän, joten osakkaille ei jäänyt mitään maksettavaa. 

Pelioikeutensa yhtiön poolin kautta vuokranneilla ei ole mahdollista saada vuokrauksesta tuottoa. Maksimikorvaus poolin kautta on yhtiövastikkeen suuruus. Kaikki mahdolliset vastikekertymän yli menevät tuotot kirjataan yhtiölle green fee -tuotoiksi.

OSAKEPÖRSSI
Osakkeen voi halutessaan laittaa myös myyntiin. Osakepörssissä halvin osake myydään aina ensin ja yhtiö perii kaupasta 200 euron välityspalkkion. 

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook