Kapteenin kesä

Pelikausi kentällämme starttasi perinteisesti talkookisalla huhtikuun lopussa. Isolla joukolla tehtiin kentän maisemoinnissa selkeästi näkyviä muutoksia, mikä paransi kenttämme sujuvampaa pelaamista ja pelinopeuttakin. Yli puoli vuotta kestäneellä pelikaudella saimme nauttia hyväkuntoisesta kentästä. Kiitokset kenttämestarille ja kenttähenkilökunnalle.

Tänä kesänä itse pelasin ennätysmäärän kierroksia, lähes puolen sataa, kun aikaisempina kesinä täydet kierrokset ovat jääneet alle 40. Vajaitakin kierroksia tuli pelattua toistakymmentä, joten aikaisempaa enemmän tuli myös nähtyä ja aistittua tunnelmia kentällä ja klubilla. Ja enemmän kohtasin myös uusia golftuttavuuksia. Kapteenin näkövinkkelistä allekirjoitan edelleen hyvän seurahenkemme.

Seuran syyskokouksessa Eskolan Santtu valittiin yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi Essin lähdettyä Linnaan. Kiitokset omasta puolestani Essille hänen hienosta panoksestaan yhteisöllemme ja tervetuloa Santtu toimimaan tutussa ympäristössä, nyt puheenjohtajan näkövinkkelistä.

Kiitokset myös jäsenistölle tuestanne jatkaa kapteenina.

Talvikausi on jo alkanut, joten hyödyntäkää seuran liikuntamahdollisuuksia ja pitäkää kunnostanne huolta talvilajien parissa.

Kapteeni2017

Topi Naamanka
Kapteeni

Palautetta, kehittämisideoita ym. otan mielelläni vastaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

< Takaisin sisällysluettelosivulle

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook