Hyvinkää Tourin kisamatka Wieniin

DiamondCountryClub

Diamond Country Clubin kenttä on aika haastavan näköinen.

Tänä vuonna jo  kahdeksatta kertaa pelattu Hyvinkää Tour huipentui tällä kertaa finaalikisaan Itävallassa. Areenana oli Diamond Country Clubin kenttä Atzenbruggin pienessä kylässä noin 45 minuutin matkan päässä Wienistä. Samaisella kentällä kesäkuussa pelatussa Euroopan Tourin kisassa Mikko Korhonen sijoittui komeasti toiseksi, joten suomipoikien odotukset olivat etukäteen korkealla.

Kenttä olikin hieno ja hyväkuntoinen, samalla tosin myös haastava. Väylältä ohi harhautuneet pallot olivat helposti pensaikoissa, joista niitä ei ehjin vaattein takaisin saanut. Ensimmäisen pelipäivän yllätysten jälkeen vaikeuksia osasi kyllä jatkossa jo paljon paremmin varoa.

Adamstahl

Adamstal Golfclubin kentällä riitti korkeuseroja.

Matkalla pelattiin myös Alppien kupeessa sijaitseva Adamstal Golfclubin kenttä, jossa koettiin erikoinen kierros. Korkealla merenpinnasta sijaitsevalla kentällä oli matalapaineinen päivä ja osa väylistä oli pilvien peitossa. Pilvien ja lyhyen sateen lisäksi päivä sisälsi kuitenkin myös huimia maisemia korkeuseroja sisältävällä kentällä. Nousut ja laskut olivat moninkerroin suurempia kuin meillä Hyvinkään Helvetiassa.

Hotelli

Diamond Clubin hotelli.

Kokonaisuutena Diamond Club oli erinomainen kokonaisuus. Laadukasta golfia, uudet tosi hienot majoitustilat ja mainio ruoka klubin kahdessa omassa ravintolassa. Paikka sijaitsee kylläkin keskellä hiljaista maaseutua, joten muuta elämää ja kulttuuria haluavan täytyy tehdä retki Wieniin. Sinne pääsee joko junalla, taksilla tai golfklubin omalla autolla, mikäli kyydin sopii ajoissa.

Petteri Oksanen

 

< Takaisin sisällysluettelosivulle

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook