Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Lehden alasivut

Mika Nieminen GOTA:n puheenjohtajaksi!

Golfalan Työnantajayhdistys ry, GOTA, kokoontui vuosikokoukseensa 23.11.2017 Kalastajatorpalla Helsingissä. Kokouksen henkilövalinnoissa yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Hyvigolfin toimitusjohtaja Mika Nieminen Hyvinkäältä. Nieminen on toiminut GOTA:n hallituksen jäsenenä vuodesta 2008 alkaen.

Mika Nieminen on ansioitunut golfalalla sekä yhdistystoiminnassa että johtamansa golfyhteisön Hyvigolfin toimitusjohtajana. Hän on toiminut Suomen Golfjohtajat ry:n (FGMA) hallituksen jäsenenä 2008-2014 ja sen puheenjohtajana vuosina 2014-2016. Suomen Golfkentät ry:n hallituksen jäsenenä Nieminen oli vuosina 2008-2013.

Hyvigolfin toimitusjohtajana Mika Nieminen on tunnistanut oman yhteisönsä tarpeet ja toiveet ja tuotteistanut sen toimintaa jopa alan yleisistä käsityksistä poiketen. Aloituskynnyksen madaltaminen, pelioikeuksien markkinointi ja ympärivuotinen klubitoiminta ovat onnistumisia, joita alalla käytetään esimerkkeinä.

Golfalan Työnantajayhdistys ry GOTA valvoo työnantajien etuja ja neuvottelee alan työehtosopimukset.
– Työsuhdeasiat ovat monimutkaisia ja työehtosopimuksen tekstit vaikeaselkoisia. Työsuhdeasioiden hyvä tuntemus näkyy työoloissa, vähentää riitoja työpaikoilla ja edistää työnantajien ja työntekijöiden välistä yhteistoimintaa. Harvalla golfalan työnantajalla on riittävästi aikaa paneutua työehtosopimuksen kiemuroihin. Tästä johtuen työsuhdeasioiden kouluttaminen nousee tärkeään rooliin. Yksi tavoitteeni puheenjohtajakaudellani on viedä Gotan työsuhdekoulutus uudelle tasolle, painottaa Mika Nieminen.

Lisätietoja:
Golfalan Työnantajayhdistys ry, GOTA
Mika Nieminen
Puheenjohtaja
p. 040 529 0706

Simulaattori kutsuu

Heikki1
 
Villatehtaalla pidettävien yksityistuntien, aikuis- ja junioriryhmien lisäksi opetustarjonta lisääntyy simulaattorilla/lyöntitilalla, joka rakentuu kotini talliin talven 2018 aikana.
 
Hankin viime talvena SkyTrak -nimisen launch monitorin, joka on testikäytössä osoittautunut toimivaksi laitteeksi. Kyseinen laite on kevyemmän hintaluokan laite, joka toimii oman kokemukseni perusteella noin 90 %:sti eli lukee 9/10 lyöntiä ja antaa 90 % oikean tuloksen. Eli esimerkiksi lyönnin suunnan oikaiseminen ennen etelän matkaa onnistuu entistä helpommin.
hyg 1 tgc600
 
Simulaattoripelinä on käytössä The Golf Club -niminen peli. Kenttiä pelistä löytyy yli 100 000 ja suurin osa kuuluisimmista kentistä on mallinnettu. Suuri kenttien määrä johtuu siitä, että peliin kuuluu kenttäeditori, jolla pystyy rakentamaan omia kenttiä. Myös versio Hyvigolfin kentästä ilmestyy peliin viimeistään syksyllä 2018. Harjoitustilan avausajankohta on vielä avoin, mutta menee varmasti vuoden 2018 alkupuolelle asti.
 
Heikki Hirvonen, pro
 
Linkit:
 

< Takaisin sisällysluettelosivulle

Hyvinkää Tourin kisamatka Wieniin

DiamondCountryClub

Diamond Country Clubin kenttä on aika haastavan näköinen.

Tänä vuonna jo  kahdeksatta kertaa pelattu Hyvinkää Tour huipentui tällä kertaa finaalikisaan Itävallassa. Areenana oli Diamond Country Clubin kenttä Atzenbruggin pienessä kylässä noin 45 minuutin matkan päässä Wienistä. Samaisella kentällä kesäkuussa pelatussa Euroopan Tourin kisassa Mikko Korhonen sijoittui komeasti toiseksi, joten suomipoikien odotukset olivat etukäteen korkealla.

Kenttä olikin hieno ja hyväkuntoinen, samalla tosin myös haastava. Väylältä ohi harhautuneet pallot olivat helposti pensaikoissa, joista niitä ei ehjin vaattein takaisin saanut. Ensimmäisen pelipäivän yllätysten jälkeen vaikeuksia osasi kyllä jatkossa jo paljon paremmin varoa.

Adamstahl

Adamstal Golfclubin kentällä riitti korkeuseroja.

Matkalla pelattiin myös Alppien kupeessa sijaitseva Adamstal Golfclubin kenttä, jossa koettiin erikoinen kierros. Korkealla merenpinnasta sijaitsevalla kentällä oli matalapaineinen päivä ja osa väylistä oli pilvien peitossa. Pilvien ja lyhyen sateen lisäksi päivä sisälsi kuitenkin myös huimia maisemia korkeuseroja sisältävällä kentällä. Nousut ja laskut olivat moninkerroin suurempia kuin meillä Hyvinkään Helvetiassa.

Hotelli

Diamond Clubin hotelli.

Kokonaisuutena Diamond Club oli erinomainen kokonaisuus. Laadukasta golfia, uudet tosi hienot majoitustilat ja mainio ruoka klubin kahdessa omassa ravintolassa. Paikka sijaitsee kylläkin keskellä hiljaista maaseutua, joten muuta elämää ja kulttuuria haluavan täytyy tehdä retki Wieniin. Sinne pääsee joko junalla, taksilla tai golfklubin omalla autolla, mikäli kyydin sopii ajoissa.

Petteri Oksanen

 

< Takaisin sisällysluettelosivulle

Golfareille viihdettä

Golfareita viihdyttämään luotu kulttuuritoimikunta on jatkanut  toimintaansa nyt jo reilun vuoden ajan. Tapahtumia on pyritty järjestämään monenlaiseen makuun ja ne ovatkin saaneet hyvän vastaanoton. Kuluvan vuoden aikana retkien osallistujaluetteloihin kirjattiin 107 eri osallistujaa, joista 43 osallistui tapahtumiin useammin kuin kerran. On siis ollut kiva huomata, että retkillä käy joka kerta täysin uusia ihmisiä sekä myös se, että osa porukasta osallistuu aina vain uudestaan!

Tavallisesti esityksiin varataan lippuja noin 40 kappaletta ja retket ovat olleet täynnä lähes joka kerta. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä ja varata paikkansa, kun retkestä julkaistaan mainos uutiskirjeenä tai nettisivulla.

 Peacock

Kulttuuritapahtumia järjestettiin myös kesäkaudella. Heti kesäkuun alussa suuntasimme golfariporukalla Linnanmäen Peacockiin musiikkiteatteria katsomaan. Illan ohjelmassa oli UIT:n Sata Lasissa -musiikki-iloittelu, jossa tarjoiltiin sketsejä ja hengästyttävän vauhdikkaita tanssi- ja musiikkinumeroita. Esityksen jälkeen näkyi paljon iloisia kasvoja ja yksi osallistuja totesi esityksen olleen jopa vielä hauskempi kuin aikaisemmat Peacockissa näkemänsä!

Suklaasydan kulissit

Heinäkuu rauhoitettiin yksinomaan golfin pelaamiselle ja lomailulle, mutta jo elokuussa oli taas tarjontaa kulttuurinnälkäisille golfareille. Kohteena oli Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri näytelmällään Suklaasydän, joka oli musiikkimatka 60-luvulle. Illan tunnelma oli nostalginen ja tutut laulut saivat osallistujat hyräilemään mukana.

Suklaasydan2

Talvikausi käynnistyi lokakuussa ja se aloitettiin tyylikkäästi Franz Lehárin Paganini-operetilla Järvenpäätalossa. Ihania melodioita, kauniita pukuja ja rakkautta. Kyseistä operettia oli esitetty Suomessa viimeksi 1920-luvulla, joten se oli taatusti osallistujille uutta.

Loppuvuonna on vielä ohjelmassa Jukka Puotila -show joulukuussa sekä elokuvailta Sveitsin viihdekeskuksessa. Myös kevään ohjelma on suunnittelun alla ja sisältää ainakin teatteria sekä viinin ja viskin maistelua. Kannattaa siis lukaista Hyvigolfin tiedotteet, kun niitä tulee, jotta itseä kiinnostavat tapahtumat eivät mene sivu suun.

Jotta kulttuuritoiminta jatkuisi vilkkaana ja viihdyttävänä jatkossakin, tuoreet ideat ovat tervetulleita. Useamman henkilön voimin voi myös järjestää enemmän meitä golfareita yhdistävää ohjelmaa. Jos haluat tulla mukaan tapahtumia ideoimaan ja järjestämään, ota yhteyttä Mervi Linnermoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai Pirjo Virtaseen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Mukaan voi tulla järjestämään vaikka vain yhden tapahtuman!

Mervi Linnermo
Kulttuuritoimikunta

 

< Takaisin sisällysluettelosivulle

 

Noblessa Hyvinkaa banneri 600x100 171117

Kisakesä sujui mallikkaasti

LaatukoruOpen

Laatukoru Open on palannut kisaohjelmaan.

Kesällä kisailtiin taas ahkerasti, aina scrambleistä erilaisiin viikkokilpailuihin. Jokaiselle halukkaalle varmasti löytyi jotain, vaikka kaivatut Kinkkuscramblet jäivät syksyltä pois, lokakuussa yllättäneen esitalven johdosta.

Omasta näkökulmasta kesä meni varsin mallikkaasti. Muutamissa kilpailuissa tuli enemmän peruutuksia, jopa aivan viime hetkellä, mutta niistäkin selvittiin ilman suurempia ongelmia. Toiveena olisikin, että jatkossa peruutukset hoidettaisiin ajoissa ja SOITTAMALLA caddiemasterille, jotta ryhmämuutoksiin pystytään reagoimaan ajoissa.

Kestosuosikkeina paikkansa pitivät viikkokilpailu, Golffarin scramble sekä edelliskesänä paluun, pariscramblen muodossa, tehnyt Laatukorun kilpailu. Mukava nähdä, että vetoa riittää. Ensi kaudelle tavoitteemme on saada myös Hyvinkää Tourin kilpailuista houkuttelevampia pelaajille.

Shootout

Shoot Out -kisa on kesäherkku!

Nyt on talvi aikaa hioa lyönti kuntoon ensi kesän koitoksia varten.

Mukavaa talvea ja muistakaa seuran kulttuuritapahtumat talvellakin!

Tommi Rouvinen
Kilpailutoimikunta

 

< Takaisin sisällysluettelosivulle

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit scandic 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit selkaklinikka 270