Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

40-vuotta seuran taivalta takana

40v Yleiso

Noin 200 seuran jäsentä juhlisti yhdistyksen 40 vuoden onnistunutta taivalta.

Kuten kaikki varmasti, tai ainakin toivottavasti, ovat huomanneet, olemme kuluneen vuoden aikana juhlistaneet seuramme 40 -vuotista taivalta monella eri tapaa. Juhlavuosi huipentui 40 -vuotisgaalaan, ja kesän mittaan juhlateemaa tuotiin esiin niin klubilla kuin kilpailuidenkin yhteydessä. 4.8.2018 järjestettiin yhteislähtönä seuran juhlakilpailu, ja iltaa jatkettiin klubilla muistellen menneitä ja tulevaisuutta maalaillen.

Hyvinkään Golf Ry perustettiin vuonna 1978, ja perustamiskokous pidettiin silloisessa Sveitsin Rantasipissä, samassa paikassa jossa siis vietimme 40 -vuotisgaala lokakuussa. Perustamiskokouksessa paikalla oli parisenkymmentä henkilöä, nyt gaalassa parisen sataa. Kun HyG liittyi Suomen Golfliiton jäseneksi vuonna 1983, oli seurassa jäseniä 28 kpl. Tänään, 40 vuotta myöhemmin jäsenmäärä on noin 1300.

Kenttähanke nytkähti liikkeelle vuonna 1986, ja rakennustöihin päästiin kesällä -87. Kun kenttä avattiin yhdeksänreikäisenä heinäkuussa -89, oli seuran jäsenmäärä noussut jo vajaaseen kuuteensataan. Kentän avaamisen myötä jäsenmäärä luonnollisesti lähti kasvuun samalla kun seuratoiminta otti meillä ensiaskeliaan. Kentän avaamisen jälkeen ei sitten mitään valtavan mullistavaa olekaan tapahtunut. Aika nopeasti pääsimme eroon Kulomäkeä vasten lyötävästä harjoitusalueesta, joka silloin toimitti rangen virkaa. Samoin nykyisen kärryparkin paikalla sijannut klubiparakki väistyi klubitalon tieltä, joten käytössämme oli näin ollen oikeanlaiset puitteet vahvan seurakulttuurin luomiseksi. Ja sellainen totta vie seuramme taustalle onkin rakentunut.

SanttuEskola

Santtu Eskola vastaanotti Suomen Golfliiton hallituksen jäsenen, Rauno Pusan tervehdyksenään tuoman viirin.

Valtavia muutoksia seuran toimintaan ei alkuvuosien jälkeen kuitenkaan ole toiminnallisesti tullut. Käytössämme on edelleen 18 reikäinen kenttä, klubitalo ja Jaskan leipä. Varsinaisen toiminnan taustalla mittavana muutoksena voidaan kuitenkin pitää Hyvigolf Oy:n ja Hyvigolf ry:n välistä palvelusopimusta. Sopimus laadittiin vuonna 2015, ja sen sisältö on lyhykäisyydessään sellainen, että seura ostaa oy:ltä palveluita jota oy tuottaa. Tämä kuormittaa seuraa sekä taloudellisesti että resurssien osalta huomattavasti aiempaa vähemmän. Toinen isompi muutos on seuratoiminnan muuttuminen ympärivuotiseksi. Toki myös swingiä pystyy talven aikana hiomaan, mutta käytössämme on myös muita erilaisia liikunnallisia aktiviteettejä sulkapallovuorosta seniorijumppaan.

Kulunut kausi oli itselleni ensimmäinen seuran puheenjohtajan roolissa. Paljon uusia asioita sinänsä tutusta lajista ja sitä ympäröivästä tekemisestä olen saanut oppia, ja kulunut vuosi on ollut kokonaisuudessaan hieno kokemus. Kuten perustajajäseniimme kuuluva Hämäläisen Yrjö lokakuisen Aamupostin jutussa toteaa, niin seuramme on erittäin vireä, nykyaikainen ja eteenpäin menevä.

Uskon ja toivon jäsenistömme olevan Ykän kanssa samaa mieltä tästä.

Ja kun pidämme silmämme auki ja päivitämme tulevaisuudessakin seuramme toimintaa sitä mukaa kun tarpeellista on, niin varmasti meillä on edessä hienoja vuosia jatkossakin.

Oikein mukavaa talvea kaikille,

Santtu Eskola

Lue lisää 40 v. juhlasta täältä >

40-vuotisjuhlien kuvia voit katsella täältä >

 

SisaltosivulleTak

Kilpailut ja tapahtumat

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

everybody 1 2018

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit scandic 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit selkaklinikka 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270