Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Naisten pitkä kuuma kesä

 Kimalletta

Jotain vanhaa, uutta, lainattua – ja myös sinistä! Kaikkea tätä oli HyGin naisten toiminnassa luvassa ja kaikkea tätä myös saimme.

 

Vanhaa uusilla mausteilla

Perinteisessä Ritvan päivän golfissa 25.5. yhdistimme golfin ja hyväntekeväisyyden. Tapahtumassa kokosimme 20 naisen voimin lähes 400 euroa lahjoitettavaksi Roosa Nauha -keräykseen. Iloista tapahtumaa (ei siis kilpailua!) juhlistimme lopuksi ravintolamme makoisan pinkin smoothien kera.

Pian Ritvan päivän golfin jälkeen olivat vuorossa molemmat vuosittaiset ystävyysottelumme, joista ei tällä kertaa voittoja meille herunut. Annoimme toki tasoitusta lähtemällä liikkeelle vähän vajailla joukkueilla. Messilän helteessä 26.5. kohtasimme Tawastin ja Messilän naiset. Runsaan viikon kuluttua eli 5.6. olimme jäätyä pystyyn hyytävässä tuulessa Aulangon Everstillä, jossa pelattiin jo 11. Laatu Lady Golf -kisa Kytäjän ja Aulangon naisten kanssa. Se taisikin olla kesän toinen ”pakkaspäivä” juhannuksen lisäksi.

Ensi kesänä emännöimme molempia otteluita kotikentällä.

Naisten omaa Aurinko Apteekki -viikkokisaa pelattiin toukokuun puolesta välistä syyskuun alkuun saakka. Kokonaistulos muodostui neljän parhaan viikkokisan bogeypisteiden keskiarvon ja finaalin bogeypisteiden summasta. Kokonaiskilpailun voiton vei Eija Rantanen. Parhaasta scratch-tuloksesta vastasi Tarja Lähteinen ja tasoituksellisen eclecticin voitti Mervi Linnermo. Uutuutena oli 9 väylän sarja, jonka tavoitteena oli madaltaa kynnystä kilpailemiseen vähemmän pelanneille tai niille, jotka eivät eri syistä voi tai ehdi pelata koko kierroksen kisoja. Viikkokisan ystävällisenä sponsorina toimi tuttuun tapaan Riihimäen Aurinko Apteekin Merja Kahela, jolle aurinkoiset kiitokset jälleen kerran!

AurinkoAptOpenNew

Koko kauden mittainen Aurinko Apteekki viikkokisa huipentui finaalipeleihin syyskuun viimeisenä päivänä. Viikkokisan parhaaksi pelasi itsensä Jukka Putkonen, joka komeasti uusi viime vuoden voittonsa. Kisa tuntuu sopivan Jukalle, joka viime vuoden voittopuheessaan totesi ainoan muun voittonsa olevan tästä samaisesta kisasta yli 15 vuoden takaa.Kuvassa viikkokisan voittaja Jukka Putkonen, kilpailunjohtaja Mikko Kiuru ja kisan tukija Merja Kahela.

 

Naisten Shoot out pelattiin viime vuoden hauskan kokemuksen innoittamana 27.7. Uutta oli jako kahteen sarjaan: alle ja yli 25 tasoituksella pelaaville. Voittajat olivat vastaavasti Tarja Lähteinen ja Tuija Järvinen. Molemmissa sarjoissa oli 5 pelaajaa, mutta kiersimme tarvittavat väylät yhtenä 10 hengen ryhmänä. Oli tosi mukava jännittää jokaisen pelaajan suorituksia. Urheilujuhlan tuntua korosti ennätyksellisen runsaslukuinen yleisö, joka liikkui joukon mukana kannustamassa.

Kauden päätapahtuma Joutsen Ladies Open pelattiin 12. kerran 2.9. edelleen kesäisessä säässä. Osallistujia oli mukavat 66, joista ladyvieraita oli 18 edustaen peräti 16 eri seuraa. Kaikki palkinnot jäivät tällä kertaa ”valitettavasti” HyGin ladyille. Lyöntipelisarjan voiton vei Eija Nikkanen ja pistebogey-sarjan paras oli Raili Peltonen. Erikoiskilpailuissa menestyivät Milla Honka (paras scratch), Tiina Halonen (pisin drive) ja Vuokko Miikki (lähimmäs lippua). Arvontapalkintona olleen upean parkatakin niiasi Leena Peura. Palkintojen jakajina toimivat kilpailunjohtajana kapteenimme Topi Naamanka sekä Joutsen Finlandin edustajana toimitusjohtaja Matias Kotkasaari.

Höyhenenpehmeät ja sydämelliset kiitoksemme mahtavalle kisasponsorillemme vielä kerran!

EijaNikkanenJL

Lyöntipelisarjan voiton vei Eija Nikkanen.

Naisten syyskisa pelattiin 16.9. kevein kantamuksin eli kolmella mailalla. Yhdestätoista osallistujasta suurin osa ilmoitti kisan jälkeen olleensa tyytyväisiä mailavalintoihin. Voittaja Pirjo Mattila sai mainiot 30 bogeypistettä yhdistelmällä hybridi/rauta 9/putteri. Miksi sitä aina raahaakaan täyttä mailasettiä mukanaan, kun vähemmälläkin pärjää – ainakin jotkut!

Nsyyskisa

Naisten syyskisan värikkyyttä.

Uutta lainattua

Kauden uutuus oli lainatavaraa Kytäjältä. Koko kesän jatkuneen Bongaa Lady -kisan tavoitteena oli pelata mahdollisimman monen eri ladyn kanssa ja siten tutustua seuran pelaajiin. Kisailu järjestettiin erikseen sekä nais- että miespelaajille. Voittajat kruunattiin naisten syyskokouksessa historiallisen juhlavin menoin. Miesten sarjan voittajan viitan sai hartioilleen 30 ladyä bongannut Jarmo Turunen ja naisten sarjan ylivoimainen ykkönen oli Ulla Välisaari, joka ehti bongata huikeat 61 ladyä seurakseen kierroksille. Näin ensimmäisellä kerralla mukana kisassa oli 8 miespelaajaa ja 12 naispelaajaa. Menestykseen tässä kisassa tarvittiin myös omaa aktiivisuutta merkitä ladypisteet kansioissa olleille listoille. Ensi vuonna jatketaan ja kehittelemme helpompaa tapaa pisteiden merkitsemiseen ja tilanneseurantaan kauden aikana. 

Mitä kaudesta jäi bägiin?

Epäilemättä golfarit muistavat kesän 2018 erityisesti pituutensa ja hienojen pelisäiden ansiosta. Pääsimme tosiaan keväisen toiveen mukaisesti nauttimaan yltäkylläisesti myös jostain sinisestä eli pilvettömästä taivaasta hienosti hoidetun kenttämme yllä.

syyskokousN

Naiset syyskokouksen yhteiskuvassa.

Syyskokouksessa 3.10. me ladyt muistelimme kauden tapahtumia ja keräsimme kehitysehdotuksia ensi vuoden varalle. Talven aikana on tarkoitus niitä yhteisvoimin kehitellä. Tavoite on järjestää naistoiminnan puitteissa jokaiselle jotain, olitpa sitten golfurasi alussa tai jo kokenut kisakävijä. Jokaisen ladyn ehdotukset ovat tervetulleita ja niitä voit kertoa esimerkiksi Facebook-ryhmässämme Hyvigolf naiset. Jos et vielä ole jäsen ryhmässä, niin liity ja tuo ajatuksiasi rohkeasti esille tai kommentoi muiden ehdotuksia jo talven aikana. Mitäänhän ei ole pakko tehdä kuten aina ennenkin, vaan yhdessä voimme kehittää toimintaa edelleen. Ja jos golf-matkailet talven aikana, niin jaa ihmeessä tunnelmia ja kuvia meidän muiden "kadehdittavaksi" tuolla ryhmässä.

Lopuksi kiitos naistoimikunnan jättäville Katjalle, Sarille ja Maijalle! Tervetuloa toimikuntaan uusi jäsenemme Eija Linnermo!

Kiitos kaikille kesän tapahtumiin osallistuneille! Bongaillaanhan seuraavan kerran jo naisten kevättapaamisessa!

Naistoimikunta 2018

Tiina Lundgren, ladykapteeni
Katja Hakkarainen, viikkokisavastaava
Tuija Järvinen
Hannele Koskenkorva
Sari Susi
Maija Venäläinen

Tiina Lundgren, ladykapteeni

Tiina Ladykapt

 

SisaltosivulleTak

Kilpailut ja tapahtumat

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

everybody 1 2018

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit scandic 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit selkaklinikka 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270