Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Mikan analyysi – ravintola Uudenmaan paras

MikaNieminen

Kuluneella kaudella saatiin golfkentillä nauttia mielettömän hienoista keleistä. Kausi oli ennätyspitkä, kun lämpimät kelit alkoivat heti toukokuun alusta ja jatkuivat aina syyskuun loppuun. Kierrosmäärien valossa kentän käyttöaste jäi kuitenkin viime vuosien tasolle. Kuumimpina päivinä kentällä oli jopa normaalia enemmän tilaa, kun monet suuntasivat uimarannoille nauttimaan helteestä. Kuuma kesä näkyi myös golfautojen lisääntyneenä kysyntänä ja ensi vuodelle onkin jo tilattu neljä uutta autoa.
 
Jäsenistöllemme toteutettiin kahteen kertaan kauden aikana Pelaaja Ensin -kysely, jossa selvitettiin jäsenten tyytyväisyyttä golfyhteisömme palveluihin. Iloksemme ja myös yllätykseksemme yhtiön hallintaan siirtynyt ravintolatoiminta sai valtavan hyvät arvostelut ja ylsi molemmissa kyselyissä Uudenmaan alueen parhaaksi golfravintolaksi. Tämän palautteen pohjalta voimme hyvillä mielin jatkaa ravintolatoiminnan kehittämistä vieläkin paremmin omia pelaajiamme palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Ravintolatoiminta sai valtavan hyvät arvostelut ja ylsi molemmissa kyselyissä Uudenmaan alueen parhaaksi golfravintolaksi


Syksyn Pelaaja Ensin -kyselyssä negatiivista palautetta tuli ainoastaan viheriöiden nopeudesta. Osa pelaajista oli sitä mieltä, että viheriöt olisivat saaneet olla nopeammat. Olemme palautteesta täysin samaa mieltä ja pyrimme seuraavalla kaudella panostamaan tämän asian toteutumiseen entistä enemmän. Kulunut kausi alkoi kentänhoidon kannalta katastrofaalisesti, kun ukkonen hajotti kastelujärjestelmän juuri kauden avauksen kynnyksellä. Järjestelmän korjaamiseen kului kolme viikkoa. Korjaaminen sitoi lähes kaikki henkilöresurssit, mitä oli käytössä, mikä osaltaan hidasti viheriöiden saattamista kesäkuntoon. Monet viheriöiden hoitotyöt jouduttiin siirtämään eteenpäin ja heinää oli pakko pitää normaalia pidempänä, koska kuivumisen ja palamisen riski oli kastelujärjestelmän hajoamisen johdosta suuri. Normaalit viheriöiden hoitotoimenpiteet pystyleikkuineen päästiin aloittamaan normaalia myöhemmin, mikä hidasti viheriöiden saamista normaaliin nopeuteensa. Viheriöt olivat kuitenkin alkukauden ongelmien jälkeen loistavassa kunnossa ja saimme niistä loppukaudesta runsaasti positiivista palautetta. Loppukesästä tiputimme myös väylien leikkuukorkeutta alemmas, mitä meillä on koskaan leikattu ja saimme tästäkin positiivista palautetta. Matalammasta väyläkorkeudesta tuli meille nyt uusi normaali, joten ensi kesänä pelataan heti kauden alusta matalammalta väylänurmelta.
 
Klubitalolla tullaan tekemään talven aikana remonttia. Remontin tavoitteena on siirtää kaikki palvelut yläkertaan. Ravintolan tiski uudistetaan niin, että myös caddiemaster palvelee samalta tiskiltä.

Näillä näkymin myös palvelupäällikön toimisto siirtyy yläkertaan.

Hyvigolfin pelioikeudet ovat olleet aina varsin haluttuja ja haluamme näin olevan jatkossakin. Tästä johtuen pyrimme vuosi vuodelta kehittämään pelioikeustuotetta sellaiseen suuntaan, mitä käyttäjät toivovat. Maksun jakaminen kuukausittain on otettu hyvin vastaan ja ympärivuotiset palvelut kuntosaleineen, jumppineen, palloiluvuoroineen ja talviharjoitteluineen ovat laajasti käytössä. Ensi vuonna pelioikeuteen uusina etuina tulevat mm. pron 30min opetustunti hintaan 5 euroa sekä mahdollisuus ostaa range-palloja puoleen hintaan. Näiden lisäksi yhtenä kehitteillä olevana etuna on, että jokainen Hyvigolfin pelioikeudenhaltija pääsisi joka päivä golfkauden aikana pelaamaan veloituksetta myös jollekin lähikentälle. Ajatuksena on, että kenttä vaihtuisi kuukausittain, joten tällä hetkellä neuvottelut ovat meneillään kuuden lähikentän kanssa. Jos tämä tavoite menee maaliin, tullaan Hyvigolfin pelioikeudet viemään käsistä. Hinnoittelu tulee tästä huolimatta olemaan sama 69,90€/kk. Ilmoitamme pelioikeustuotteen lopullisen muodon lähiaikoina, joten kannattaa pysyä kuulolla ja varata oma pelioikeus nopeasti!

Kiitos kaikille hienosta golfkesästä ja tapaamisiin talviaktiviteettien parissa.


Mika Nieminen
toimitusjohtaja, Hyvigolf Oy

 

SisaltosivulleTak

Kilpailut ja tapahtumat

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

everybody 1 2018

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit scandic 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit selkaklinikka 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270