Eeva & 2 Aatamia - tulokset julkaistu

Señoras y dos señores pelasivat lauantaina taas heinäkuun kuuman scramblen.

Eevat ja Aatamit Espanjan tunnelmissa


Eevat ja heidän kaksi Aatamiaan pelasivat lauantaina 23.7. perinteisen scramblen melkein espanjalaisen lämpimässä kesäsäässä. Ennustetut vähäiset sateet loistivat poissolollaan, mutta kisassa oli mukana 41 joukkuetta. Perinteisesti kisa kesti taas kuutisen tuntia, mutta vahvistusta matkan varrella saimme taukokioskilla. Makoisa paella ja sangria tekivät kauppansa kisakuulumisia vaihdettaessa.


Espanja-teema näkyi paitsi koristeluissa ja tarjoiluissa, myös joukkueiden asuissa. Punainen ja keltainen sekä kesäinen turisti-look olivat suosittuja valintoja. Pelin jälkeen ilta jatkui klubilla Gran Fiestan merkeissä. Bilebändi Riot Mamasin livemusiikin tahdissa nautittiin virkistäviä juomia suklaachurrojen kera ja reippaimmat antautuivat myös tanssin pyörteisiin parketilla. Ilta-aurinkoisella terassilla kelpasi käydä jälkipeliä ja odotella palkintojen jakoa.
HCP-kisan voitto irtosi hienolla nettotuloksella 56 (viime vuonna riitti 58). Kahden lyönnin selkeällä kaulalla voiton vei joukkue Team Puolimatka eli Teija Kaukosalmi-Virtanen, Hannu Kalmari ja Pasi Virtanen. Muut mitalisijat heltisivät tuloksella 58. Slope-vertailu toi hopeasijan joukkueelle Kirsi & Los Chicos, johon kuuluivat Kirsi Hirvonen, Petri Lahtinen ja Jukka Nevalainen. Pronssisijan saavutti Tres Torkkélos eli Marjo, Jari ja Timi Torkkel. Nelosssijan vei joukkue Team Pehkonen 59 lyönnillä ja loput palkitut joukkueet sijoilla 5-10 tekivät tuloksen 60. Palkintoina oli viidelle parhaalle joukkueelle Hyvigolfin lahjakortteja ja muille golfpalloja. Voittajajoukkue sai myös uniikit Eve & 2 Adams -pyyhkeet. Parhaan joukkuescratch-tuloksen 63 tehnyt Kirsi ja Los Chicos kuittasi saavutuksestaan toiset lahjakortit.


Erikoiskilpailuissa päästiin yrittämään lähimmäs lippua kaikilla par3-väylillä. Voittajiksi selviytyivät: väylällä 1 Petri Lahtinen (1,60 m) väylällä 7 Timo Pulli (2,50 m), väylällä 10 Sari Ohtonen (2,63 m) ja väylällä 14 Kari Petäjä (2,32 m). Pisimpiä avauksia tavoiteiltiin väylällä 6. Eevojen sarjan voitti Anne Oksanen ja Aatameista paras oli Jere Eskola, jonka avaus lensi arviolta 50 metrin päähän lipusta – huippuhuikea veto! Erikoiskilpailujen voittajat palkittiin cava-kuohujuomalla ja palloilla.
Paras joukkueasu -palkinnon sai iloisessa rantalomailmeessä pelannut Team Carihuela eli Merja ja Ari Silvan sekä Pasi Ojakoski. Ylimääräisellä Voi jumbe -palkinnolla kannustetiin vielä eniten eli 71 lyöntiä saavuttanutta joukkuetta Team Mattila, jossa pelasivat Pirjo ja Jyrki Mattila sekä Pekka Pekaristo. Lopuksi arvottiin 5 onnekkaalle paikalla olijalle pikku palkinnot.
Naistoimikunta kiittää Eevoja ja Aatameita osallistumisesta, ravintolaa maittavista tarjoiluista, muuta henkilökuntaa avustamisesta sekä Riot Mamasia fiestatunnelman luomisesta.
Kuvia kilpailusta löydät klikkaamalla alla olevasta linkistä.


Team Puolimatka - Hannu Kalmari, Teija Kaukosalmi-Virtanen ja Pasi Virtanen

Palkintopöytä