Hyvigolf hakee kokkia klubiravintolaan!

Hyvigolf Oy ylläpitää golfravintolaa ja etsii kokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen! Hae töihin mukavaan työyhteisöön lähellä Hyvinkään keskustaa.

Hyvigolf on 18-reikäinen golfkenttä Hyvinkäällä. Hyvigolf Oy ylläpitää golfkenttää ja ravintolaa klubitalolla.

Ravintolamme palvelee golffareita, lounaskävijöitä sekä asiakkaita lukuisissa eri golf- ja yritystapahtumissa. Valikoimaamme kuuluu mm. monipuolinen ja kattava lounas, á la carte annokset, monipuolinen juomavalikoima(A-oikeudet), erilaiset makeat ja suolaiset kahvilatuotteet. Järjestämme myös tapahtumaruokailuja golftapahtumissamme.

Haemme joustavaa ja toimeen tarttuvaa työntekijää, joka pystyy työskentelemään keittiössä sekä itsenäisesti että muiden kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta, monipuolista ja maistuvaa ruokaa, joten odotamme sinulta hyvää ruoanlaittotaitoa. Osaat tehdä a la Carte annoksia sekä Buffet-lounasta. Halutessasi pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi ravintolan makumaailmaan.

Hyvigolfin golfravintolan kesäkausi alkaa toukokuussa päättyy lokakuussa. Tavoitteenamme on tehdä ravintolasta ympärivuotinen, jolloin syksyn, talven ja kevään aikana toimisimme lounasravintolana, sekä järjestäisimme ilta-ja viikonlopputapahtumia. Golfkaudella klubitalo ja ravintola on avoinna 7 päivää viikossa aktiivisimman kauden ollessa toukokuun lopusta elokuun loppuun.

Työtä tehdään kauden aikana aamu- ja iltavuoroissa, joten olethan valmis vuorotyöhön, sekä viikonlopputöihin. Golfkauden ulkopuolella ravintola toimisi yhdessä vuorossa lounasravintolana, satunnaisten ilta- ja viikonlopputapahtumien lisäksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana, aikaisintaan maaliskuun alussa. Työehdoissa sovelletaan golf-alan TES. Palkkaus sopimuksen mukaan

Odotamme hakijalta:
- Täysi-ikäisyyttä
- Ravintola-alan kokemusta ja osaamista ruoanlaitosta
- Itsenäistä ja joustavaa otetta työhän sekä positiivista palveluasennetta
- Hygienia- ja anniskelupassia (mahdollisuus myös suorittaa ennen töiden alkua)

Työnantajana olemme reiluja ja joustavia. Työyhteisömme on tiivis ja kesäkauden aikana meitä on Hyvigolf Oy:n palveluksessa yli 20 henkilöä. Tarjoamme monipuoliset työskentelymahdollisuudet lounaan ja a la carten parissa sekä vaihtelevia työpäiviä erilaisten tapahtumaruokailujen tiimellyksessä.

Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä, joten hae tehtävään heti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si osoitteeseen hannu.hamalainen@hyvigolf.fi. Lisätietoja voit kysyä Hannulta, 0413100721.