Hyvigolf hakee kokkia klubiravintolaan!

Hyvigolf Oy ylläpitää ravintolaa 4 kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Etsimme kokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen! Hae töihin mukavaan työyhteisöön.

Hyvigolf on 18-reikäinen golfkenttä Hyvinkäällä. Hyvigolf Oy ylläpitää golfkenttää ja ravintolaa klubitalolla.

Ravintolamme palvelee golffareita, lounaskävijöitä sekä asiakkaita lukuisissa eri golf- ja yritystapahtumissa. Valikoimaamme kuuluvat mm. monipuolinen ja kattava lounas, á la carte annokset, monipuolinen juomavalikoima anniskeluoikeuksineen, erilaiset makeat ja suolaiset kahvilatuotteet. Järjestämme myös tapahtumaruokailuja golftapahtumissamme.

Haemme joustavaa ja toimeen tarttuvaa työntekijää, joka pystyy työskentelemään keittiössä sekä itsenäisesti että muiden kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta, monipuolista ja maistuvaa ruokaa, joten odotamme sinulta hyvää ruoanlaittotaitoa. Osaat tehdä a la Carte annoksia sekä Buffet-lounasta. Halutessasi pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi ravintolan makumaailmaan.

Hyvigolfin golfravintolan kesäkausi alkaa toukokuussa päättyy lokakuussa. Tavoitteenamme on tehdä ravintolasta ja työstä ympärivuotinen. Golfkaudella klubitalo ja ravintola on avoinna 7 päivää viikossa aktiivisimman kauden ollessa toukokuun lopusta elokuun loppuun.

Työtä tehdään golfkauden aikana aamu- ja iltavuoroissa, joten olethan valmis vuorotyöhön, sekä viikonlopputöihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana, aikaisintaan maaliskuun alussa. Työehdoissa sovelletaan golf-alan TES. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Odotamme hakijalta:
- Täysi-ikäisyyttä
- Ravintola-alan kokemusta ja osaamista ruoanlaitosta
- Itsenäistä ja joustavaa otetta työhän sekä positiivista palveluasennetta
- Innostunutta asennetta myös kehittää ja kokeilla.
- Hygienia- ja anniskelupassia (mahdollisuus myös suorittaa ennen töiden alkua)

Työnantajana olemme reiluja ja joustavia. Työyhteisömme on tiivis ja kesäkauden aikana meitä on Hyvigolf Oy:n palveluksessa yli 20 henkilöä. Tarjoamme monipuoliset työskentelymahdollisuudet lounaan ja a la carten parissa sekä vaihtelevia työpäiviä erilaisten tapahtumaruokailujen tiimellyksessä.

Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä, joten hae tehtävään heti. Hakijoihin otetaan yhteyttä tammikuun 11. päivän jälkeen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si osoitteeseen hannu.hamalainen@hyvigolf.fi. Lisätietoja voit kysyä Hannulta, 0413100721.