Laatukoru Open

Yksi kesän suosituimmista kilpailuista Laatukoru Open saatiin päätökseen 13.8 lauantaina aurinkoisissa tunnelmissa.

Lauantaina 13.8 pelattiin hyvinkään kentällä Laatukoru Open. Laatukoru Open Scrambleen ilmoittautui yhteensä 75 peliparia. Kilpailu oli 2-hengen scramble. Kilpailu alkoi klo: 9.00 yhteislähtönä.

Kilpailussa oli kaksi sarjaa; joukkueen slope enintään 7 ja slope 8 tai yli. Kilpailussa palkittiin 18 paria; 8 paria molemmista sarjoista vuorotellen sekä molemmista sarjoista paras naispari erikseen. Kilpailun palkinnot olivat jälleen kerran erinomaiset.

Tommi Kivioja, Keijo Huupponen

Tästä sarjasta paras naispari team Lähteinen (Sari Ohtonen, Tarja Lähteinen) palkittiin myös.

Jarmo Jäkkö, Sirpa Jäkkö

Tästä sarjasta parhaan naisparin palkinnon nappasivat Anitta & Tarina (Tarina Viita-aho, Anitta Niemelä).

Erikoiskilpailuja oli päivän kisassa poikkeuksellisen paljon. Kisan erikoiskilpailuissa oli mukana useampi sponsori.

Väylällä 1 oli lähimmäs lippua erikoiskilpailu erikseen miehille ja naisille. Tästä erikoiskilpailusta palkinnot nappasivat Ulla Välisaari ja Osmo Kosonen.

Väylällä 7 lähimmäs lippua miesten erikoiskilpailun voitti Jesse Helvilä. Erikoiskilpailun palkinto shampanjaa by Raymond Weil.

Väylällä 7 ja 14 naisten lähimmäs lippua erikoiskilpailut voittivat Mervi Linnermo ja Sirpa Jäkkö. Naisten erikoiskilpailussa palkintona oli Lumoava elämäntähti riipus ja korvakorut. Naisten erikoiskilpailun palkinnot olivat hyväntekeväisyyskorut Ronald McDonald lastensäätiö.

Lähimmäs lippua erikoiskilpailujen lisäksi kilpailussa oli väylällä 6 pisin avaus -kilpailu erikseen naisille sekä miehille. Väylän 6 pisin avaus kilpailun sponsoroi Garmin. Pisimmät avaukset tänään taikoivat Mikko Viremo ja Kiia Levander.

Kiitokset kilpailuun osallistuneille erityiskiitokset Laatukorulle, joka oli kilpailun yhteistyökumppani.

Sarjan Joukkueen slope enintään 7 voittajat, Jere Saren ja Eetu Naamanka.

Sarjan Joukkueen slope vähintään 8 voittajat, Jari Rantala ja Hannu Tuure.