Naisten kauden päätöstapahtuma

Sunnuntaina 9.10. klubille kokoontui kolmisenkymmmentä naisgolffariamme juhlistamaan kauden päättymistä. Ennen varsinaista syystapaamista naistoimikunta järjesti klubin alakerrassa golftavaroiden kirpputorin.

Kahvin, omenapiirakan ja pirtsakan syksyisen kiitosmaljan voimalla lähdettiin muistelemaan kauden tapahtumia ja jakamaan palkintoja kisoissa menestyneille ladykapteeni Tiinan johdolla (tulokset alinna).


Kausikisojen lisäksi järjestettiin 16 erillistä tapahtumaa. Edellisvuosilta tutut ilta- ja aamugolfit olivat jälleen ohjelmistossa. Uusia tapahtumia olivat Yöttömän yön golf sekä naisten kesähelteinen peliretki Pirkkala Golfiin. Kimppakyydein toteutetun retken menomatkalla poikettiin tutustumassa Iittala Villageen. Pirkkalassa meidät vastaanotti toimitusjohtaja Markus Junni, joka kertoi meille kentästä ja myös laajemmin Tampereen seudun golfkuulumisista.


Perinteisistä naisten järjestämistä kisoista Ritvan päivän golf pelattiin tänä vuonna oikeana Ritvan päivänä 9 väylän iltakilpailuna. Eeva & 2 Aatamia pelattiin heinäkuussa Espanja-teemalla. Kauden pääkilpailu Joutsen Ladies Open pelattiin syyskuun alussa jo 21. kerran osallistujamäärän ollessa 57, joista 21 vieraspelaaja edusti 16 eri seuraa.


Molemmat ystävyysottelustamme pelattiin kotikentällä. Laatu Lady Golf päättyi tasapisteisiin Kytäjän kanssa, joten palkintopokaali palasi takaisin Kytäjälle. Toisen otteluista Messilää ja Tawastia vastaan voitimme sen sijaan reilusti. Ensi vuonna järjestämisvuorossa ovat Kytäjä ja Tawast.


Naisten Shootout järjestettin heinäkuun lopulla uusitulla pelitavalla. Pelaajien jako kahteen peliryhmään ratkaistiin kolmen väylän karsinnalla ja varsinainen pudotuspeli ratkesi väylillä 4-8. Entistäkin hauskemmasta pelitavasta kiitos kuuluu kilpailunjohtajalle Topi Naamangalle. Kauden viimeinen naisten kisa oli syyskisa, johon osallistui 16 pelaajaa.


Lisäksi kesän ajan pyörivät naisten viikkokisa, par&birdie-kisa sekä toista kertaa Kesäkisa vaihtokentillä, jota nyt saattoi pelata kaikilla viidelllä vaihtokentällä. Myös miehet saivat osallistua kesäkisaan ja ilmoitettujen tulosten määrä nousikin tänä vuonna mukavasti.


Ainoana ”virallisena syyskokousasiana” oli naistoimikunnan jäsenten valinta vuodelle 2022. Ladykapteenina jatkaa Tiina Lundgren. Nykyisistä toimikunnan jäsenistä Kirsi Hirvonen, Tuija Järvinen, Hannele Koskenkorva ja Mervi Linnermo jatkavat myös ensi kaudella. Uutena jäsenenä toimikuntaan valittiin Anitta Niemelä.


Ohjelman toisessa osassa kaikki pääsivät ideoimaan ensi vuoden toimintaa. Anitta Niemelän fasilitoimana tehtiin yksilöpohdintaa ja ryhmätyötä ja saatiin tunnissa kerätyksi varsin mainio määrä toiveita, kehitysehdotuksia ja tapahtumaideoita myös talvikauden ajalle. Naistoimikunta tekee näistä lähiaikoina yhteenvedon ja kertoo tuloksista myös jäsenistölle.


Syystapaaminen päättyi perinteisesti ”jokainen voittaa”-arvontaan ja sen jälkeen ehdittiin vielä tehdä viime hetken löytöjä kirpputorilta.


Kiitos kaikille mukana olleille ja arvontapalkintoja tuoneille. Onnittelut palkintoja ansainneille. Kiitos ravintolalle tarjoiluista. Naistoimikunta kiittää myös kiitoksista – oli mukava kuulla, että järjestetty toiminta on ollut mieluisaa.

 • Tiina & naistoimikunta 2022Syystapaamisessa jaetut palkinnot:

Naisten Shootout

 • Ryhmä 1: Kristiina Junni
 • Ryhmä 2: Tarja Lähteinen


Naisten syyskisa (Best ball pistebogey arvotuin parein sekä henkilökohtainen pistebogey)

 1. Riitta Malminen & Anneli Miettinen, 46p
 2. Maarit Miettinen & Raili Peltonen, 45p
 3. Leena Eskola & Päivi Kaartinen, 44p

 1. Leena Eskola, 40p
 2. Riitta Malminen, 38p
 3. Raili Peltonen, 38p


Naisten viikkokisa (6 parhaan kisan yhteistulostulos)

 1. Eija Rantanen, 222p
 2. Anneli Miettinen, 229p
 3. Raili Peltonen, 228p


Paras scratch: Vuokko Miikki, 85
Tasoituksellinen eclectic: Eija Rantanen, 60,3 (75 lyöntiä - ½*27,5)
Eclectic scratch: Leena Eskola, 70


Par&bírdie-kisaan ilmoitettiin 137 birdietä ja 192 paria

 • Birdie-sarja HCP < 15: Sari Ohtonen, 49 birdietä
 • Birdie-sarja HCP 15-19.9: Ulla Välisaari, 15 birdietä
 • Birdie-sarja HCP 20-24.9: Hannele Koskenkorva, 8 birdietä
 • Birdie-sarja HCP > 25: Raili Peltonen, 5 birdietä
 • Par-sarja HCP > 25: Raili Peltonen, 66 paria


Kesäkisa vaihtokentillä, 3 parhaan kentän 6 parasta väylää/kenttä

 • Riitta Malminen, 54,9 (79 lyöntiä – tasoitus 24,1)
 • Paras scratch: Ulla Välisaari, 76
 • Miesten sarja: Markku Kontola, 62,0 (85 – tasoitus 23.0)

Naisten viikkokisavoittajat

Raili Peltonen (vas.)

Eija Rantanen (kes.)

Anneli Miettinen (oik.)