Milla Honka ja Pasi Niittukari Hyvinkään Golfin mestareiksi
​​​​​​​

Viikonloppuna ratkottiin Hyvinkään Golfin seuramestaruudet. Sekä miesten että naisten mestaruus ratkesi vasta viimeisellä viheriöllä.

​​​​​​​ Miesten A-sarja pelattiin kolmen kierroksen kilpailuna, naiset ja miesten B-sarja, jossa tasoitusraja yli 9.5, pelasivat kahden kierroksen kilpailun ja juniorit yhden.

Naisten sarjassa käytiin erittäin tiukka kilpailu ja se ratkesi vasta viimeisellä greenillä. Voittoon pelasi Milla Honka kierrostuloksin 83 ja 81, yhteensä tulos 164 lyöntiä. Toiseksi tullut Tarja Lähteinen pelasi kierrostulokset 85 ja 80, yhteensä 165 lyöntiä. Kolmanneksi sijoittui Anja Huhtamäki, Anjan kahden kierroksen tulos oli 172 lyöntiä

Miehet aloittivat oman kolmen kierroksen kilpailunsa jo perjantaina ja lauantain jälkeen 30 parasta jatkoi sunnuntain finaalikierrokselle. Kilpailua johti lauantain jälkeen Markku Antinkoski, kahden kierroksen tulos oli 152, lyönnin päässä oli Pasi Niittukari. Sama kaksikko taisteli voitosta myös sunnuntaina ja kilpailu säilyi tiukkana loppuun asti, sillä miehet lähtivät viimeiselle väylälle tasatilanteesta. Viimeiselle väylälle Niittukari teki paarin ja kun Antinkosken tulos oli bogey, niin mestaruus Pasi Niittukarille kolmen kierroksen yhteistuloksella 229 lyöntiä, hopealle siis Markku Antinkoski, 230 lyöntiä ja kolmannen sijan otti finaalikierroksen parhaan tuloksen pelannut Antti Saviaho yhteistuloksella 231.

Juniorimestaruuden voitti Aksu Huupponen 81 lyönnillä, toinen oli Nelli Saarlemo 96 lyöntiä ja kolmas Aleksi Kannisto myös 96 lyöntiä. Miesten B-sarjan kahden kierroksen kilpailun voitti Ville Pousi, tulos 165 lyöntiä, toiseksi sijoittui Pasi Virtanen 166 lyöntiä ja kolmas oli 168 lyönnillä Matti Kettunen.