Toimintaohjeet pelaajille klubitalon ollessa suljettuna ma 14.10. alkaen

Hyvigolfin klubitalon palvelut sulkeutuvat sunnuntaina 13.10 klo 18:00. Maanantaista 14.10. alkaen taukokioski palvelee pelaajia joka päivä klo 10-16 aina viikon 42 loppuun saakka. Taukokioskin palvelut suljetaan sunnuntaina 20.10.

Maanantaista 14.10. alkaen lähtöaikojen varaukset vain verkossa tai WiseGolf-sovelluksen kautta. Golfautot ovat pois käytöstä maanantaista 14.10. alkaen tämän kauden osalta.

Taukokioskin WC-tilat ovat avoinna myös kioskin aukioloaikojen ulkopuolella.

Varatun lähtöajan vahvistaminen

HUOM! TÄRKEÄÄ. Muistathan vahvistaa lähtöaikasi saapuessasi kentälle. Lähtöajan voit käydä vahvistamassa WiseGolf-sovelluksesta kohdasta omat varaukset.

Green fee pelaajat

Green feen maksaminen onnistuu varauksen yhteydessä verkkokaupassa tai taukokioskilla kierroksen aikana. Huomioithan taukokioskin aukioloajan. Varatut, maksamattomat lähtöajat laskutetaan varattua aikaa seuraavana päivänä lähtöajan varaajalta, mikäli kierrosta ei ole maksettu ennakkoon tai paikan päällä.

Pelilippu

Mikäli kierroksen maksamiseen käytettään pelilippua, voi pelilipussa olevan koodin syöttää jo varausvaiheessa kohtaan etukoodi. Koodin voi myös toimittaa yhdessä lähtöaikatietojen kanssa toimistolle sähköpostilla toimisto@hyvigolf.fi Pelilippukoodin voi myös esittää taukokioskin henkilökunnalle kierroksen aikana.

Kultakortti

Varatessasi lähtöaikaa kultakorttikierrokselle, valitse varausta tehdessäsi maksutavaksi Kultakortti. Vahvistamme varauksesi lähtöaikana ja merkitsemme kierroksen kultakortti-tilillesi.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostilla toimisto@hyvigolf.fi tai 0600 550 974. Palvelemme viikolla 42 klo 10-16.