Toimitusjohtajan terveiset 22.12.2022

Ensimmäinen kauteni Hyvigolfissa on päätöksessään ja aika suunnata katseet kohti kautta 2023. Pieni katsaus kuitenkin menneeseen kauteen.

Kaudesta 2022 jää mieleen hieno golfkesä ja tapahtumat, joita kentällämme järjestettiin. Päällimmäisenä kuitenkin itselleni jää mieleen lämmin vastaanotto, jonka sain Teiltä pelaajilta ensimmäisen Hyvigolf-kesäni aikana.

Kevät alkoi golffillisesti vaikeissa olosuhteissa, kun talven tekemät tuhot paljastuivat lumipeitteen alta. Tilanne oli kaikilla Etelä-Suomen kentillä sama, eikä tilannetta olisi pystytty välttämään. Kentänhoitohenkilökunta teki kenttämestarin johdolla kovaa työtä saadakseen talvituhot korjattua ja onnistuivat siinä erinomaisesti. Heinäkuun alusta alkaen meillä pelattiin erittäin hyväkuntoisella kentällä ja loppukesän kentän erinomainen kunto keräsi laajasti kiitosta sekä teiltä omilta pelaajilta että vieraspelaajilta.

Hyvigolfissa pelattujen kierrosten määrä putosi viimeisestä kahdesta vuodesta jonkin verran ja jäi alle 30 000 kierroksen. Tämä näkyi myös vapaina aikoina ajanvarauksessa. Kahtena edellisenä vuotena etenkin aloittavien golffareiden määrä oli suurempi kuin tänä vuonna. Menneellä kaudella palattiin parin vuoden takaiseen tasoon.

Uudistuksia tapahtui vuoden aikana paljon. Hyvigolfissa otettiin käyttöön kaikessa laajuudessaan Wisegolfin toiminnanohjaus- ja ajanvarausjärjestelmä sekä Golf Gamebookin kilpailumoduuli. Kun järjestelmien käyttöön totuttiin, järjestelmät toimivat moitteetta. Kilpailuissa käytettiin livetulospalvelua, jonka kautta pystyi seuraamaan tilannetta koko kilpailun ajan. Digitaalisuuteen siirtymisestä huolimatta perinteisiä tuloskortteja ei unohdeta. Kaudelle 2023 järjestelmät tulevat kehittymään ja uusista ominaisuuksista tiedotetaan ja ohjeistetaan pelaajia ennen kautta ja kauden aikana.

Hyvigolfin vahvuus on aktiivinen seuratoiminta ja tapahtumat. Tänäkin vuonna kentällämme järjestettiin paljon kilpailuja ja tapahtumia, joissa pääsin itsekin olemaan läsnä. Eniten kysyntää on jo vuosia ollut erilaisille scramble- ja joukkuekilpailuille. Myös Hyvinkää Tourin osakilpailut keräävät paljon pelaajia. Ensi vuoden tapahtumakalenteri rakentuu tuttujen runkotapahtumien varaan kuten Hyvinkää Tour, Juhannusscramble, Eeva ja 2-Aatamia, Klubiravintola scramble, Everobody muutamia mainitakseni.

Organisaatioomme tuli loppusyksystä henkilöstömuutoksia, kun palvelupäällikön tehtävä lakkautettiin loppusyksystä. Toimistossa palvelee pelaajia talven aikana allekirjoittanut. Kevään aikana tiedotetaan kesän järjestelyistä erikseen. Ensi kesän suunnittelu on täydessä käynnissä ja kesätyöntekijöiden haku käynnistetään heti vuodenvaihteen jälkeen.

Kiitos kaikille Hyvigolfin pelaajille, seuratoimijoille ja yhteistyökumppaneille kaudesta 2022.

Kiitokset haluan esittää myös edeltäjälleni, Mika Niemiselle, joka on tukenut työtäni alkutaipaleeni aikana.

Toivotan kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua ja erinomaisia svingejä vuodelle 2023!

Jouluisin terveisin,
Hannu Hämäläinen
Toimitusjohtaja
0413100721
hannu.hamalainen@hyvigolf.fi