Viikkokisat alkavat viikolla 21

Koko kauden kestävät kisasarjat yleinen viikkokilpailu, naisten viikkokilpailu ja Veteraanit vetreinä alkavat tällä viikolla.

Viikkokilpailu

Viikkokilpailu pelataan keskiviikkoisin itse valittuna aikana viikoilla 21-35. Varapäivänä on mahdollista pelata myös tiistaisin. Kisamaksu on 2 € tai koko kausi kerralla 20 €. Kisamuotona tasoituksellinen pistebogey. Osakilpailuista jaetaan sijoituksen perusteella pisteet, ja kuusi parasta kisaa huomioidaan koko kauden rankingiin. Kauden päätteeksi rankingin parhaat pääsevät 17.9. pelattavaan finaalikisaan.

Naisten viikkokilpailu

Naisten viikkokilpailun voi pelata vapaasti valittuna aikana kaikkina viikonpäivinä viikkojen 21-35 aikana. Kisamaksu on 2 € tai koko kausi kerralla 20 €. Kisamuotona tasoituksellinen pistebogey. Joka viikko palkitaan paras pb-tulos ja kauden kokonaiskisa ratkeaa kuuden parhaan viikkotuloksen perusteella.

Vetvet

Vetvetin kisa-aika ulottuu tältä viikolta viikolle 37 saakka. Pelimaksu on 1€ / kerta. Kausikortti koko kauden kilpailuihin 15€. Vetvetissä pelataan 9 reikää pistebogeynä punaiselta tiiltä. Kauden aikana voi halutessaaan pelata vaihteluna etuysin sijaan kentän viimeiset yhdeksän reikää, mistä on etukäteen ilmoitettava caddiemasterille. Osakilpailuista jaetaan sijoituksen perusteella pisteet, ja koko kauden rankingiin huomioidaan 10 parasta sijoitusta.

Lisätietoja täällä: Vetvet