Eevat ja Aatamit pukeutuivat trikoloriin

Eevat ja heidän kaksi Aatamiaan pelasivat lauantaina 20.7. perinteisen scramblen pitkän kaavan mukaan ukkosen räiskeessä.

Kisan teemana tänä vuonna olivat Ranska ja olympialaiset, joten vaatetuksen värit painoittuivat luonnollisesti trikoloriin. Myös urheiluteema oli mukavasti edustettuna. Kisaan oli ilmoittautunut 50 joukkuetta eli niin paljon kuin kentälle olisi mahtunut, mutta sääennuste taisi aiheuttaa muutaman peruutuksen. Säätä uhmaten lopulta 43 joukkuetta sai PB-tuloksen koko kierrokselta.


Kisaan lähdettiin kello 13 ja ensimmäinen kaatosadekuuro ja muutama ukkosen jyrähdys viivytti peliä heti parin väylän jälkeen. Pahin myräkkä iski, kun noin puolet väylistä oli pelattu. Varoitussireenin soitua kiiruhdettiin lähimpään suojaan taukokioskille, klubille tai myllytilalle. Pari salamaniskua oli hyvinkin lähellä, kun jyrinän sijaan kuului tosi kovat pamaukset. Henkilökunta toimi ripeästi ja upeasti kiperässä tilanteessa: ruokailu siirrettiin lennossa taukokioskilta klubiravintolaan, jonne suurin osa porukasta kokoontuikin noin tunniksi nauttimaan maittavasta ranskalaisesta lihapadasta ja jälkiruoka-macaronseista. Iloisella tuulella tuntuivat pelaajat olevan kisan keskeytyksestä huolimatta. Niinhän sitä sanotaan: Hyvä ruoka, parempi mieli!


Ennen viittä toimitusjohtaja Hannu Hämäläinen ilmoitti, että sade on pian loppumassa ja peli saa jatkua vartin yli viisi. Loppuillan sää olikin hieno ja onneksi koko ajan ilma oli mukavan lämmin. Pelirupeama venyi lopulta reilusti yli seitsemän tunnin mittaiseksi ja palkintoja päästiin jakamaan vasta noin yhdeksän aikaan.


HCP-kisan voitto irtosi hienolla nettotuloksella 56 lyöntiä. Lyönnin kaulalla voiton vei joukkue Team Tuure eli Eija Linnermo, Elias Linnermo ja Hannu Tuure. Hopeasijan nappasi tuloksella 57 Team Viita-aho eli Tarina, Pyry ja Tarvo Viita-aho. Pronssille ylsi tuloksella 58 Team Turunen eli Sari Ohtonen, Jarmo Turunen ja Matti Kettunen. Loput kaksi palkittavaa olivat tuloksen 59 tehneet joukkueet Team Linnermo (Mervi ja Oliver Linnermo sekä Hannu Hämäläinen) ja Team Salminen & Vento (Tuula ja Kari Vento sekä Timo Salminen). Myös Team Kuikkaniemi (Eveliina Pavas sekä Santtu ja Tuukka Kuikkaniemi) tekivät tuloksen 59 ollen HCP-kisassa neljänsiä, mutta heidät palkittiin jo ylivoimaisesti parhaasta scratch-tuloksesta, joka oli 0-slopella sama 59 lyöntiä.


Palkintopöytä notkui jälleen hienoista palkinnoista. Tarjolla edellisille oli Hyvigolfin lahjakortteja, asuja ja logosateenvarjoja.


Erikoiskilpailuissa päästiin yrittämään lähimmäs lippua kaikilla par3-väylillä. Voittajiksi selviytyivät: väylällä 1 Timo Salminen (36 cm päähän Noblessa-keittiöstä!), väylällä 7 Santtu Kuikkaniemi (83 cm), väylällä 10 Matti Tilaeus (4,25 m) ja väylällä 14 Sami Solonen (1,65 m).


Pisimpiä avauksia tavoiteltiin väylällä 16. Eevojen sarjan voitti Kia Levander ja Aatameista paras oli Lauri Silván. Erikoiskilpailujen voittajat palkittiin ranskalaisilla viineillä.


Paras joukkueasu -palkinnon sai Team Susi (Sari ja Simo Susi sekä Make Kaitasuo), joiden matkaan lähti ranskalaisia tuotteita sisältäneet herkkukassit.


Kisavisassa pohditiiin vastauksia urheiluaiheisiin kysymyksiin, kuten mikä oli Pariisin vuoden 1900 olympialaisten 11-ottelun viimeinen laji. Kaksi joukkuetta tiesi tai arvasi vastauksen 8 kysymykseen 9:stä. Jouduttiin arvontaan, jossa onnetar suosi Team KoKe Golfia (Anja Huhtamäki, Jukka Hämäläinen ja Mika Mattila), jonka jäsenet saivat mukaansa Hyvogolfin logopyyhkeet. Tällä kertaa kysymykset oli laadittu siten, että Googlesta katsominen ei auttanut.


Lopuksi arvottiin paikallaolijoiden kesken muutamia tuotepalkintoja. Aika monta nimeä sai Hartemon Janne luetella ennen kuin kuusi voittajaa löytyi paikan päältä tässä vaiheessa iltaa.


Naistoimikunta kiittää kaikkia Eevoja ja Aatameita osallistumisesta ja erityisesti teemaan panostamisesta. Kiitos ravintolalle maittavista tarjoiluista sekä mahtavasta suorituksesta kisaruokailun siirtämisessä klubille. Kiitos muulle henkilökunnalle avustamisesta sekä Hannulle ja Jannelle hienoista palkinnoista.

Kuvia kilpailusta löydät kuvagalleriasta.











Parhaan joukkueasun voittanut Team Susi.