Kiia Levanderille speedgolfin SM-pronssia

Kiia Levander saavutti SM-pronssia speedgolfin SM-kilpailuissa Salon SM-viikolla. Miesten sarjassa Janne Linnermo oli finaalissa yhdeksäs.

Speedgolfin sprintin Suomen mestaruuksista kamppailtiin Salon SM-viikolla. Sprintissä pelataan kolme väylää. Naisten sarjassa Hyvinkään Golfin Kiia Levander saavutti SM-pronssia tuloksella 9.25,5. Voittajaksi golfasi Pickalan Milla Hallanoro tuloksella 7.42,8 ja toiseksi kilpailussa tuli Wiurilan Satu Flyktman.

Miestin kilpailussa voittajaksi golfasi Marko Kuningas tuloksella 6.24,4. Tulos muodostui juoksuajasta 4.26,4, joka oli ylivoimaisesti päivän nopein sekä pelatusta tuloksesta 12. Toinen oli hallitseva maailman mestari Mikko Rantanen tuloksella 5.05,7. Rantanen pelasi kolmelle väylälle tuloksen 10 lyöntiä eli yhden alle parin. Pronssia voitti Ringsiden Lauri Alakuijala. Hyvinkään golfin Janne Linnermo oli kilpailun yhdeksäs tuloksella 8.10,0. Myös Hyvinkään golfin kasvatteihin kuuluva Henrik Honkalehto, joka edustaa kilpailuissa Helsingin Golfklubia, oli seitsemäs.

Kilpailu on katsottavissa YLE Areenasta.