Sami kuittasi uransa tähäastisesti isoimmat palkintorahat 3416 € Lappajärveltä sijoittuen kisassa jaetulle kolmannelle sijalle . Samin kisa alkoi mainiosti Pro-am kierroksella pelatulla 67 (-5) tuloksella ja johtopaikalla. Toisella kierroksella putteri kylmeni varsin pahasti ja kierros sujui par vauhdissa, joten viimeiselle kierrokselle lähtiessä sijoitus oli kuudes. Kolmas kierros sujui taas mainiosti ja Sami nousi jopa hätyyttelemään kärkipaikkaa, kunnes väylällä 16 veteen lipsahtanut lähestyminen tuotti bogin ja kisan voittaneen Alex Hietalan tehdessä samalle väylälle eaglen, oli tilanne voiton osalta taputeltu.

”Hyvä avaus siinä 16 (par 5) ja kakkoslyöntiin pohdin mailaa R8 ja R9 välillä ja päädyin tuohon pidempään. Ehkä takaraivossa oli pieni pelko siitä että sekin menisi yli griinin ja tuli lyötyä vähän lepsusti ja huonolla osumalla veteen. Nää on vaan niitä pieniä ratkaisuja missä joskus onnistuu ja joskus ei. Kyllähän kisa oli kaikkiaan varsin onnistunut ja edellisviikolla pelattu CT-kisa Vierumäellä nosti itseluottamusta isosti kun pääsi todistamaan itselleen, että taidot riittävät varsin hyvin tuollakin tasolla, vaikka tulos ei ihan toivottu ollutkaan. Kaksi kierrosta moninkertaisen voittajan ja ET:lläkin menestyneen pelaajan kanssa samassa ryhmässä kertoivat, että puttia ja lähipeliä pitää vielä terävöittää, muuten ollaan aivan kärjen tasolla. Kokemusta vaan pitää saada lisää kisaamisesta ja näistä sitä tulee. Nyt saunaan, pikku päikkärit ja nokka kohti Paltamoa, jossa seuraava Finnish Tourin kisa käynnistyy jo keskiviikkona” raportoi Sami

Paltamon kisan jälkeen on ohjelmassa ainakin Alastaron Nordic liigan 40 000 €:n kisa ja Saksan kiertueelta odotellaan vähän mitä tekevät noiden kategorioiden kanssa. Toivottavasti ensi vuonna päästään jo matkustamaan ja pelaamaan normaalisti tuoltakin osin, mutta onneksi näitä pelimahdollisuuksia on nyt auennut kotimaassakin.

Kisan voitoon siis Alex Hietala tuloskella -12, Kakkossijan valtasi Aasian kiertueella pelaava Teemu Putkonen -9 ja kolmatta sijaa jakamassa tuloksella -8 olivat Samin lisäksi Tuomas Salminen ja Juhana Kukkonen.