Vuokrapooli 2022 avattu

Osakkeiden vuokrapooliin voi jättää kauden 2022 pelioikeuden helmikuun loppuun mennessä. Linkki lomakkeeseen löytyy tästä uutisesta.

Hyvigolf Oy:n osakkailla on mahdollisuus jättää osakkeensa pelioikeus yhtiön vuokrattavaksi helmikuun loppuun mennessä. Hyvigolfin pelioikeuksien vuokrapooli on avoinna 28.2.2022 saakka, ja siihen asti voi lomakkeella jättää osakkeeseen liittyvän pelioikeuden pooliin. Myöhässä jätettyjä ilmoituksia ei huomioida. Ilmoituksesta tulee sähköpostiin paluuviesti, joka toimii kuittina jätetystä ilmoituksesta.

Huomatkaa, että yhtiövastikelaskut lähetetään keväällä kaikille osakkaille, mutta pooliin jätetyistä pelioikeuksista laskua ei tarvitse eräpäivänä maksaa. Mikäli poolin tuotto kattaa vastikkeet kokonaisuudessaan, laskut hyvitetään. Jos vuokrapoolin tuotot eivät kata yhtiövastikekertymää, laskutetaan erotus osakkailta syksyllä 2022. Viime vuosina vuokratuotot ovat kattanet yhtiövastikekertymän, joten osakkaille ei ole jäänyt mitään maksettavaa. Pelioikeutensa yhtiön poolin kautta vuokranneilla ei ole mahdollista saada vuokrauksesta tuottoa. Mahdolliset vastikekertymän yli menevät tuotot kirjataan yhtiölle greenfee- tuotoiksi.