Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Naistoimikunta

Naisten syyskokous kruunajaistunnelmissa

Naisten lämmin ja aurinkoinen kausi 2018 laitettiin pakettiin syyskokouksessa klubilla. Illan aluksi oli aihetta kohottaa maljat kuplivaa, kun pääsimme todistamaan historiallisia kruunajaisia. Koko kesän jatkuneen Bongaa lady -kisan voittajat saivat kruununsa, kiertopalkintopokaalit ja pallopaketit. Kisan tavoitteena oli pelata mahdollisimman monen eri ladyn kanssa ja siten tutustua seuran pelaajiin. Miesten sarjan voittajan viitan sai hartioilleen Jarmo Turunen (30 ladyä). Naisten sarjan ylivoimainen ykkönen oli Ulla Välisaari, joka ehti bongata huikeat 61 ladyä seurakseen kierroksille. Onnittelut molemmille! Näin ensimmäisellä kerralla mukana kisassa oli 8 miespelaajaa ja 12 naispelaajaa. Muut kärkisijat saavuttivat miehissä Kari Ohvo (18) ja Matti Tilaeus (15). Naisten sarjassa ahkeroivat Vuokko Miikki (47) ja Tiina Lundgren (43 ladyä). Menestykseen tässä kisassa tarvittiin myös omaa aktiivisuutta merkitä ladypisteet kansioissa olleille listoille. Ensi vuonna jatketaan ja kehittelemme helpompaa tapaa pisteiden merkitsemiseen ja tilanneseurantaan kauden aikana. Kiitos kaikille osallistujille.

Heinäkuussa pelatun naisten Shoot-outin voittajat palkittiin myös kokouksessa. Gaalaliput seuran 40-vuotisjuhliin lähtivät Tarja Lähteisen (sarja HCP<24.9) ja Tuija Järvisen (HCP>25) matkaan. Hotelli Sveitsissä 27.10. pidettävään gaalaan ehtii muuten vielä ilmoittautua ja hankkia lippunsa! 

Palkintosade jatkui, kun naisten 3-mailan syyskisan voittaja Pirjo Mattilalle ojennettiin Hyvigolfin lahjakortti. Medicin Manin lahjakortein palkittiin puolestaan naisten Aurinko Apteekki -viikkokisan menestyjät. Kokonaistulos muodostui neljän parhaan viikkokisan bogeypisteiden keskiarvon ja finaalin bogeypisteiden summasta. Näin kolmen kärki oli:

  1. Eija Rantanen, 68,75 p
  2. Tarja Lähteinen, 66,25 p
  3. Tiina Lundgren, 66,00 p

Kisassa pelattiin myös parhaasta scratch-tuloksesta, jossa voittajana palkittiin Tarja Lähteinen (80 lyöntiä). Lähelle pääsivät Anja Huhtamäki (myös 80), Vuokko Miikki (83) ja Mervi Linnermo (myös 83).

Eclecticin kärjessä olivat samat nimet, mutta tasoituksen huomiointi käänsi järjestyksen. Palkinnon kuittasi Mervi Linnermo (63,75 pistettä; 72 lyöntiä ). Tasaisen kisan seuraavat olivat Vuokko Miikki (64,55 p; 71), Anja Huhtamäki (65,00 p; 70) ja Tarja Lähteinen (65,05 p; 69 lyöntiä).

Kokouksessa päivitettiin myös naistoimikunnan kokoonpano. Toimikunnan jäsenyydestä luopuvat Katja Hakkarainen, Sari Susi ja Maija Venäläinen, joille iso kiitos tehdystä työstä naistoiminnan hyväksi. Ryhmässä jatkavat Tuija Järvinen ja Hannele Koskenkorva sekä ladykapteeni Tiina Lundgren. Uutena jäsenenä ensi kaudella aloittaa Eija Linnermo, jonka toivotamme ilolla tervetulleeksi joukkoomme. Kevättapaamisessa sitten katsotaan, onko toimikuntaa tarpeen vahvistaa ja silloin halukkailla on mahdollisuus päästä mukaan.

Vapaaehtoiseksi yksittäisten tapahtumien ja kisojen järjestelyihin pääsee aina halutessaan. Yhtenä mukavana mahdollisuutena oli tänä vuonna aloitettu naisten golfkaveri -toiminta. Tavoitteena on madaltaa uusien pelaajien kynnystä lähteä kenttää kiertämään ja löytää peliseuraa. Kiitos golfkavereina tänä vuonna toimineille Tiina Haloselle, Tuija Järviselle, Hannele Koskenkorvalle, Eija Linnermolle, Vuokko Miikille ja Maija Venäläiselle.

Illan päätteeksi ja sokerina pohjalla saimme jännittää yllätysarvonnan tulosta. Aurinko Apteekki oli ystävällisesti lahjoittanut arvottavaksi 2 kpl pro Mikael Salmisen opetustuntia. Mikaeliin olimme päässeet jo tutustumaankin Aurinko Apteekki Openissa seiskaväylän Beat the pro -erikoiskilpailussa. Onnettaren suosikit olivat Vuokko Miikki ja Ulla Välisaari. Me muut yritämme pitää taitoa ja kuntoa yllä omin voimin talven aikana. 

Kiitos tästä kaudesta kaikille HyGin ladyille!

Ladykapteeni Tiina

Naisten syyskokous

Naisten syyskisa kolmella mailalla

Tänä vuonna naisten syyskisa pelattiin kevein kantamuksin eli kolmella mailalla. Yksitoista rohkeaa naista lähti haastamaan itseään ja mailavalintojaan. Pelin jälkeen viisi pelaajaa ilmoitti olevansa tyytyväisiä valintoihinsa, pari olisi kaivannut putteria, yksi pitcheriä ja yksi draiveria. Mailavalinnat olivat aika vaihtelevia, joten mitään ylivoimaisen suosittua mailaa ei listoilta löytynyt. Putteri oli sentään kuudella matkassa.

Kisan voitti Mattilan Pirjo, joka sai varsin oivat 30 bogeypistettä yhdistelmällä hybridi + rauta 9 + putteri. Pisteen päähän ylsi Hörkön Pirjo mailoilla puu 7 + rauta 8 + putteri. Kolmas yli 20 pinnaa pelannut oli Kortelaisen Tuula, jolle kertyi 24 pistettä mailoilla rauta 7 + pitch + putteri. Loput joutuivat tyytymään 15-18 pinnan tuloksiin. Näyttäisi putteri olevan aika tärkeä maila, koska juuri se puuttui neljältä tuloslistan loppupäähän sijoittuneelta. Normaalisti ei juuri tule harjoiteltua puttaamista muilla vaihtoehdoilla.

Viime vuoden syyskisa pelattiin "norjalaisena", jolloin joka väylällä yksi lyönti piti korvata pallon heitolla. Nyt siis kokeiltiin kolmea mailaa. Mitähän mahdammekaan keksiä ensi vuodeksi!

Kisakuvia näet tästä: https://hyvigolf.kuvat.fi/kuvat/

Heinäkuun helteiden muistelua, naisten Shoot Out 2018

 

 

image.png

27.7 ihanan helteisen kesän perjantaina kisailtiin naisten shoot out. Tänä vuonna oli kaksi sarjaa; tasoitus 24,9 tai pienempi sekä tasoitus 25,0 tai suurempi. Molemmissa sarjoissa oli mukana 5 kilpailijaa, eli 10 reipasta ja iloista naista lähti kisaan. 

 

Kuva2

 

Alle 25-sarjalaiset pelasivat sinisiltä ja yli 25-sarjalaiset punaisilta, ja koska hyvin mahduimme, niin pelasimme koko konkka ronkka yhtä aikaa - tämä toimi hienosti, saimme pelata yhdessä ja samalla seurata ja tsempata toisen sarjan kisaajia.  Väylä yksi pidettiin lämmittelyväylänä ja kukaan ei tippunut vielä porukasta. Väylältä kaksi alkaen heikoimman tuloksen tehnyt putosi pois. Molemmissa sarjoissa pelaajien piti todella onnistua pysyäkseen mukana. Jos pallo meni puskaan tai muu harmittava epäonnistuminen, niin jäi auttamatta muista jälkeen ja putosi. Kisan ainoa uusinta nähtiin viimeisellä reiällä…

 

Kuva3

 

Väylällä viisi oli mukana enää molempien sarjojen kaksi parasta; Tarja Lähteinen ja Anja Huhtamäki sekä Tuija Järvinen Tiina Lundgren. Tallu selvitti tämän väylän nipin napin paremmin ja voitti lyönnillä Anjan. Tuija ja Tiina kisasivat ankarasti ja tuloksella 6 otetiin uusinta voitosta; Etukäteen määritelty uusintapaikka oli ison koivun vierestä vasemmalta puolen. Tuijan chippi lopulle oli erinomainen ja sillä irtosi voitto. 

Tallu ja Tuija palkitaan syyskokouksen yhteydessä. Uskon, että meillä kaikilla oli todella mukavaa ja ensi vuonna voidaan kisata samalla kaavalla, jos me Ladyt niin haluamme. 

 

Kuva4pngKuva5

 

Kilpailut ja tapahtumat

Kaikki kilpailut ja tapahtumat

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

everybody 1 2018

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit scandic 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit selkaklinikka 270