Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Hyvinkään Seniorit golfasivat hämeenlinnalaiset polvilleen


Torstaina Hyvinkään ja Hämeenlinnan seniorigolfarit pelasivat perinteisen, jo 27. keskinäisen ottelunsa, tällä kertaa Hyvigolfin kentällä. Kahtena viime vuonna kiertopokaali on jäänyt hämeenlinnalaisten syliin, nyt hyvinkääläiset tulivat kentälle tosi mielessään ja lopputulos 580-612 kertoo kaiken – nyt pytty seisoo tukevasti Hyvigolfin hyllyllä.

Jo vuonna 1990 pelattiin ensimmäinen seniorien seuraottelu Hyvigolfin ja Aulankogolfin välillä. Muutaman vuoden kuluttua aulankolaisten riveihin tulivat mukaan Tawastgolfin seniorit. Nyt viime vuosina Hyvinkäälläkin on ollut kahden seuran senioreista muodostettu joukkue, kun Kytäjän seniorit tulivat mukaan neljä vuotta takaperin.

kuva 01

Startterin Jorma Rapp (oik.) infoa kuuntelemassa Lauri Lindberg, TawG (vas.), Veikko Miettinen, HyG, Simo Mikkola, AGK, ja Reino Sarosto, KyG.

Kiertopalkinto on välillä ollut kolmekin vuotta samassa kaupungissa. Vuodet 2014 ja 2015 se oli Hämeenlinnassa. Hyvinkäällä oli siis torstaina aitoa haastetta pelata ”poika kotiin”. Näin tehtiinkin ja vieläpä selkein numeroin 580-612. Pelimuotona on ollut koko ajan tasoituksellinen lyöntipeli. Ottelut pelataan vuoroin kullakin kentällä, Hämeenlinnassa Tawastgolfissa ja Aulangolla, nykyisin Everstillä aikaisemmin Hugolla, Hyvinkäällä on pelattu Kytäjällä ja Hyvigolfin kentällä. Näin järjestäjävastuukin kiertää tullen kunkin kontolle joka neljäs vuosi.

Tänä vuonna isännöintivuoro oli Hyvigolfilla. Sade ja ukkonen väläyttelivät aamulla olemassaoloaan, mutta ukkonen häipyi ja sadekin ripotteli vain hetkittäin, joten sää ei peliä haitannut. Kenttä oli hyvässä kunnossa ja niinpä peli luisti mukavasti, seniorien omalla golfhuumorilla höystettynä. Kun vielä päätteeksi saimme vierailtamme kehuja hyvästä buffet-lounaasta, niin mikäpä hyvinkääläisten oli hymyssä suin kiikuttaa voittopokaali kaiverrettavaksi.

Kuva 02

Starttivuoroaan odotellessaan kollegoiden avauksia seuraamassa Heikki Aaltonen, TawG, Leena Peura, HyG, Sisko Partanen, TawG, Pirjo Virtanen, HyG, ja Rakel Marin, AGK.


Kisa käytiin siis tasoituksellisena lyöntipelinä ja molemmista kaupungeista lopputuloksiin saivat nimensä kahdeksan parhaiten pelannutta.
Hyvinkään voittoisaan joukkueeseen pelasivat itsensä Seppo Heiskanen 69 lyöntiä, Reijo Talja 71, Markku Olasmaa 72, Pirjo Virtanen 72, Ritva Määttä 72, Hannu Pullinen 73, Tuomo Vuori 75 ja Jorma Kärkkäinen 76.

Hämeenlinnan kahdeksan parasta olivat Timo Sankari 70, Ari Heikkilä 74, Lauri Lindberg 76, Tuija Herbst 77, Pekka Nenonen 77, Simo Mikkola 79, Sisko Partanen 79 ja Erja Helen-Salonen 80 lyöntiä.

Hyvigolfin parhaan hcp-tuloksen teki siis Seppo Heiskanen 69 lyöntiä, KytäjäGolfin paras oli Markku Olasmaa 72,  Aulangolta Timo Sankari 70 ja TawastGolfin Ari Heikkilä 74 lyönnillä.

Kisan paras scratchtulos oli Hyvigolfin Reijo Taljan 78 lyöntiä. Kilpailun paras naispelaaja oli Pirjo Virtanen, HyG, 72 lyönnillä. Ritva Määtällä, HyG, oli sama tulos, mutta Pirjo voitti alemmalla tasoituksella.

Kiitos kaikille mukana olleille pelaajille. Vuoden kuluttua pelataan samoissa merkeissä Aulangolla.

kuva 03

TawastGolfin Kari Anttosen swinginäyte avaustiillä.

kuva 04

Hyvinkään Ritva Määtän näyte kasin bunkkerista. Hän oli Pirjo Virtasen, HyG, kanssa hcp-tuloksella 72 naisten kärkikaksikko.

kuva 05

Nyt menee pallo pitkälle ja suoraan...KytäjäGolfin Tarmo Mäkelän tyylinäyte.

kuva 06

Mailat vaan ei sukset ristissä. Leena Peura, HyG, ja Heikki Aaltonen, TawG, pelasivat senioripuheenjohtajina sopuisasti ja tuloslistan ulkopuolella.

kuva 07

Tawastin Matti Matinkari kasiväylällä Vantaanjoen rantapenkalla. Ilmesesti palloaan tunnistamassa...

kuva 08

Kauniin kesäpäivän lomaan saatiin kierrokselle muutama sadekuuro ja varjojen kirjoa.

kuva 09

Keijo Suomalainen (vas.) päiväkäveli taukokioskille seuraamaan kisan kulkua. Omia suorituksiaan kommentoivat Tuomo Vuori (oik.) HyG, Pekka Grahn, KyG, ja Timo Sankari, AGK.

kuva 10

Rainer Rintakoski (vas.) , AGK, ja Pertti Raimiala, HyG, olivat jostain syystä kierroksen jälkeen sitä mieltä, että joukkuetulokset voi julkistaa, henkilökohtaiset sensijaan pariksikymmeneksi vuodeksi salaisiksi...

kuva 11

Seppo Heiskanen, HyG, (vas.) oli hcp-sarjan ykkönen, tulos 69 lyöntiä. Kari Anttonen, TawG, jäi tällä kertaa ”jalkoihin”.

kuva 12

Reka Talja (oik.), HyG, voitti scratch-sarjassa tuloksella 78. Kytäjän Jorma Kärkkäinen löi hieman useammin.

kuva 13

Ja näin päättyi kisapäivä. Aulangon Simo Mikkola (vas.) ja Tawastin Heikki Aaltonen myönsivät hyvinkääläisten selkeän paremmuuden ja ojensivat kiertopalkinnon Leena Peuralle uhaten kuitenkin sen vuoden kuluttua ottavansa takaisin.

kuva 14

Linda ja Julia takasivat, että tulos- ja muut caddiepalvelut kisapäivänä pelasivat.

LP

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

hyg eb 1 2017

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit 03
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270