Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Historian toinen JJ-Kuppi: Seniorit löivät kovat lukemat

Jos joku mieltää seniorigolfin setien ja tätien onnettomaksi tuskailuksi kentillä mailojen ja pallon kera, erehtyy todella syvästi.
Tuorein näyttö tästä saatiin torstaina Hyvigolfin seniorien mitellessä keskinäisestä paremmuudestaan JJ-Kupissa, osa täysin tosissaan, osa taas himpun verran löysemmin. Golfia paljonkin seuranneet nimittäin pyörittelivät vinhasti päätään tutkiessaan kisan tuloslistaa – 76 pelaajasta tasan puolet pelasi haarukkaan 30-39 pistettä. Keli oli tosin hyvä, kenttäkin oli tosin hyvä, mutta pelkästään niillä ei synny vielä pistettäkään. Jotta näin seniorit golfaavat – ainakin Hyvigolfissa!

 

 kuva 00

Aulis Lehtinen oli JJ-Kupin kunkku ja putsasi palkintopöytää omalle pöydälleen.

 

Mikä ihmeen JJ-Kuppi? 

JJ-Kuppi syntyi vuosi takaperin tuoreimman tiedon mukaan kaksikymmentäneljä kertaa pelatun Penan ja Raimon Pytyn jatkajaksi. Tarkasta aloitusajankohdasta keskusteltiin vielä kisapäivänäkin, sillä tilastoihin on merkitty ensimmäinen Penan ja Raimon Pytty vasta vuodelle 1999 kun taas läsnä- ja mukanaolleet sanovat ensimmäiset lyönnit kisassa lyödyn jo 1991. Torstainen JJ-Kuppi oli siis jatkumona 26 kerta tätä perinteistä, ja samalla vanhinta Hyvigolfin seniorikilpailua ja sillä siisti. Ja ensi kesänä pelataan taas, näin lupasivat kirjainyhdistelmän JJ takana piilevät herrat Jorma Malmi ja Jari Laurila. Kaverukset olivat koonneet tähänkin kisaan erittäin näyttävän ja runsaan palkintopöydän, joten todella tosimielellä he ovat Kupin kanssa.

Ja kuten edellä mainittiin, tulostaso on kova ja kovista paras torstaina oli Aulis Lehtinen. Hän pelasi scr-tuloksen 73 lyöntiä, joka bogipisteinä on 39. Aulis teki väylälllä yhdeksän eaglen eli par nelosella kahdella lyönnillä kuppiin. Lehtinen voitti myös pää- eli pistebogikilpailun pistemäärällä 39. Samaan pistemäärään ylsivät myös Jonas Jansson kakkosena ja Ritva Määttä kolmantena, tasoituksen ratkaistessa sijoitukset. Jonas palkittiin myös kisan toiseksi parhaasta src-tuloksestaan 77 lyöntiä.

kuva 01

Jorma Virtasen ilme oli aamulla klo 08.12 kisatilanteen vaatimuksen mukaan hieman totinen.


Kolme seuraavaa pelasi 38 pistettä, nytkin tasoitus ratkaisi. Neljäs oli Kalle Lindeman, viides Riitta Soini ja kuudes Kari Vilkman. Seitsemänneksi sijoittui Seppo Heiskanen 37 pisteellä, kahdeksannen palkinnon pokkasi Harri Ruuttu 36 pisteellä. Matti Kukkonen oli tuloksella 35 pistettä yhdeksäs ja kymmenes palkinto meni Osmo Kososelle, jolla myös 35 pistettä, jälleen tasoitus ratkaisi. Kupissa palkittiin nämä kymmenen parasta pb-tuloksen tehnyttä.
Pisin draivi -kilpailu oli väylällä 16 ja pisimmälle kantoi Jarmo Turusen avauslyönti. Lähimmäs lippua -kilpailun väylällä 14 voitti Jonas Jansson pallon jäädessä 138 senttiin reiästä.
Kupin kaikki tulokset löytyvät Hyvigolfin kilpailut-sivuilta. Palkintosijojen ulkopuolelle jääneiden iloksi oli lopuksi myös runsaasti arvontapalkintoja.
Lämpimät kiitokset J ja J sekä kaikki mukana olleet!

LP

kuva 02

Ritva Määttä (vas.) ja Pirjo Virtanen tutkiskelevat ilmeisesti lähiviikkojen kilpailuallakkaa.

kuva 03

Pentti Silvennoinen (vas.) oli toinen Penan ja Raimon Pytyn perustajista. Muisteltavaa tuolta ajalta riitti Yrjö Hämäläisen kanssa.

kuva 05

Jorma Rapp (vas.), Eero Söderqvist ja Aarne Reiman hetki ennen starttia.

kuva 06

Sari Honkalehto ja Keijo Suomalainen pelasivat samassa ryhmässä. Hyvä keskittyminen toi sijoituksen puolenvälin yläpuolelle eli yli 30 pisteen.

kuva 07

Osmo Kosonen (vas.), Heikki Tukiainen, Yrjö Hämäläinen ja Juhani Könönen hymyssä suin. Kisan jälkeistä ilmettä ei ole tallennettu.

kuva 08

Risto Kolehmaisen näytös kuinka seniorigolfari lyö.

kuva 09

Taukokioskilla laskeskellaan euroja ja tähänastisia pisteitä. Vasemmalta Kari Petäjä, Jarmo Turunen ja Heikki Miettinen.

kuva 10

Riitta Soini, Pentti Nykänen (kesk.) ja Esa Mäenpää välipalasella. Katse tiiviisti kasiväylän greenin tapahtumissa.

kuva 11

Tarmo Heikkinen (vas.), Leo Malinen, Jorma Lehtola ja Kirsi Lahti hymyssä suin. Aiheena hyvä vitsi vaiko kanssakilpailijoiden puuhat viheriöllä?

kuva 12

Toivo Suosilta muisteli energiavälipalaa nauttiessaan pelanneensa Penan ja Raimon Pytyn kaikki kisat, ensimmäiset hieman alaikäisenäkin.

kuva 13

Eero Vilen (vas.) ja Kari Vilkman.

kuva 14

Erkki Lepistön (vas.) ja Pekka Hakalan ilmeet kertovat, että nyt on greenillä tarkkaa...

kuva 15

Vieras vaan ei yllätysvieras. Jaakko Ruokonen piipahti klubille päiväkahville ja tottakai seuraamaan kisaa. Asiantuntija, itsekin pitkän golfariuran pelanneena.

kuva 16

Ja tässä kuvassa päivän palkittuja. Vasemmalta Kari Vilkman, kuudes, Jarmo Turunen, pisin avaus, Aulis ”Leda” Lehtinen, päivän paras, Jonas Jansson, kisan kakkonen ja lähimmäs lippua -kisan voittaja, Ritva Määttä, kisan kolmonen ja paras nainen, Kalle Lindeman, kilpailun nelonen, Riitta Soini, kisan viides ja Seppo Heiskanen, kisan seiska.

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

everybody 1 2018

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit scandic 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270