Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Hyvigolfin senioreilla tosi makoisa pelikesä

Tämän kauden viimeinen seniorien seuraottelu pelattiin tiistaina kun Hyvigolfin seniorijoukkue kohtasi Kytäjän NW-kentällä. Päivän aikana pelattiin reikäpeliä 3/4-tasoituksin ja tällä kertaa Hyvigolfin pelaajat alemman tasoituksen omaavina joutuivat ns. ”antamaan eteen” muutaman lyönnin.  

Mutta tämä ei pelaajiamme lainkaan haitannut, vaan tiukkojen taistojen jälkeen voitto tuli kuudessa peliparissa, yksi pari pelasi tasan ja kolme hävittiin. Näin kesän kahden kisan kokonaisvoitto tuli Hyvigolfille ja kiertopalkintotaulu jää talveksi klubimme seinälle.

kuva 01

Vasemmalta Rauno Vihriälä KyG, Kari Petäjä HyG, Kari Penttilä HyG ja Tapio Wiik KyG. Hymyssä suin pari minuuttia ennen kisaa.


Tiistainen joukkue ansaitsee kiitokset päivän uurastuksestaan! Hyvigolfin joukkueessa pelasivat Aulis Lehtinen, Jonas Jansson, Jari Laurila, Marko Moisio, Veikko Miettinen, Hannu Pullinen, Anja Huhtamäki, Pirjo Virtanen, Kari Petäjä ja Kari Penttilä.

kuva 02

Kun sovussa pelataan niin lyödäänkin sopuisasti. Hannu Pullinen (vas.) HyG ja Risto Rytkönen KyG ihailevat yhden lähestymislyönnin lopputulosta.

Tämä voitto merkitsi myös sitä, että kauden 2016 seuraotteluista seniorimme eivät hävinneet ainuttakaan, kaksi pelattiin tasan ja kolme voitettiin. Ensimmäinen kisa Kytäjää vastaan kesäkuussa kotikentällä päätyi tasapeliin. Kaupunkiottelu Hämeenlinnaa vastaan myös kotikentällämme voitettiin. Kotkalaiset voitettiin niinikään selvin numeroin ja Nurmijärvellä käytiin pelaamassa tasapeli.

Toki on luonnollisen mukavaa olla häviämättä, mutta tosin ainakin seniorien otteluissa on kyllä hyvin tärkeää ja antoisaa tavata samanhenkisiä golfareita, ystävyydellä taistellaan lopputulosta liiaksi miettimättä. Mutta, mutta. Makoisa kesä senioreilla, ei sitä käy kieltäminenkään... Ja saatiinhan hoidettua kotiin tämän sarjan epävirallinen ”pitäjänmestaruuskin”...

LP

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

hyg eb 1 2017

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit 03
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270