Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Uutiset

Honkalehto ja Rouvinen Laatukoru Open scramblen voittoon - Sari Ohtoselle Hole in One

Laatukoru Open scramble pelattiin jälleen näin kesänkorvalla ja huikea palkintopöytä oli jälleen houkutellut paikalle 132 pelaajaa ja 66 joukkuetta. Aikaisimmat pelaajat tulivat ilmoittautumaan jo ennen kello kahdeksaa, mutta silti viimeinen ilmoittautuja lähti 9.01 klubilta kohti omaa tiitään. Väkimäärästä huolimatta kaikki pääsivät matkaan aivan ajallaan, ja kun aurinkokin alkoi näyttäytyä pilvien takaa, oli luvassa hieno kilpailupäivä.

Tänä vuonna scramble pelimuodossa kokeillaan kahden eri sarjan taktiikkaa, eli joukkueet jaetaan kahteen eri sarjaan sen mukaan kuinka paljon he saavat slopea. Tässä kilpailussa sarjojen sloperaja muodostui seitsemään ja näin molemmissa sarjoissa pelasi 33 paria.

Slope alle 7 – sarjassa parivaljakko Honkalehto/Rouvinen sai loistavan lähdön kierrokselleen ollen 4 alle parin kolmen pelatun väylän jälkeen ja kun kortista löytyi tämän kuuman alun jälkeen vielä 7 birdietä lisää ja vain yksi bogi oli kierrostulos 62 allekirjoituksia vaille valmis. Toiseksi pelasi isä/poika-pari Akkanen/Akkanen myös hienolla tuloksella 64. Samaan tulokseen päätyi myös pari Laitinen/Silvan, ja vaikka Lauri ei palkintoa vastaanottanutkaan ollessaan yksi kilpailun sponsoreista sai hänen parinsa Aapo silti 3. sijan palkinnon! Loput tästä sarjasta palkinnon saaneet parit olivat (paremmuusjärjestyksessä): Kiuru/Vaaralahti, Lehtomäki/Lehtomäki, Maunu/Myllylä sekä Ojakoski/Silvan. Ari antoi myös palkintonsa eteenpäin kilpailun sponsorina ja näin ollen molemmista sarjoista palkittiin 7 parasta paria. Jokatapauksessa  hienoa golfia kilpailunjärjestätäjiltä saaden kaksi ryhmää palkittujen joukkoon! 

Slope 8 ja yli – sarjassa pelattiin myös hienoja tuloksia ja loppujen lopuksi kärjessä oli kaksi joukkuetta tuloksella 64, parit Korhonen/Korhonen ja Kotirinta/Nevalainen. Tämän sarjan voitto ratkesi siis pienemmän slopen mukaan, ja voittajiksi pari Korhonen/Korhonen slopella 8! Loput palkitut tästä sarjasta olivat (paremmuusjärjestyksessä): Linnermo/Linnermo, Putkonen/Putkonen, Virtanen/Virtanen, Mannila/Puumalainen sekä Järvinen/Minkkinen. 

Sari Ohtonen onnellisena holarin jälkeen

Päivän suurimmat kädenvapinat saatiin kuitenkin väylällä 14. kun Sari Ohtonen onnistui tekemään jokaisen golfarin unelman eli ”ässän”. Kerkesin vaihtamaan Sarin kanssa pari sanaa ennen hänen kierrostaan sunnuntaina ja hän kertoi näin. ”Hyvä lyönti lähti rauta kasilla ja pallo oli ihan linjassa, mutta sanoin heti Ullalle, että nyt menee kyllä pahasti pitkäksi. Hämmästys iski siinä kohtaa, kun pallo kolahtikin keskelle tankoa ja putosi reikään”. Onnittelut Sarille hienosta suorituksesta!

Erikoiskisojen voittoon ylsivät:

Pisin draivi miehet väylä 6: Aleksi Viikinkoski

Pisin draivi naiset väylä 6: Kristiina Junni

Lähimmäs lippua miehet väylä 1: Teemu Silventoinen (0,57m)

Lähimmäs lippua naiset väylä 1: Ulla Välisaari (6,72)

Onnittelut kaikille palkituille ja iso kiitos Laatukorulle jälleen hienosta kilpailusta!

Kilpailun kuvat löytyvät täältä!

Aurinko Apteekki viikkokilpailu alkanut

Tämän vuoden viikkokilpailusarja, jonka sponsorina toimii Aurinko Apteekki, on alkanut tällä viikolla. Ensimmäisen osakilpailun voittajajaksi pelasi Juho Pispa tuloksella 39 pistettä. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuivat Matti Tilaeus ja Jorma Malmi 35 pistettä pelanneina.

Viikkokilpailua pelataan yhteensä 18 viikolla kesän aikana, ja syyskuun lopussa rankingin parhaat ratkovat lopulliset sijoitukset finaalikilpailussa.

Aurinko Apteekki logo

Jari Laurila huippupistein seniorien kevätkisan voittajaksi

K 13

 Kisassa oli mukana kaikkiaan 81 osallistujaa, hieno osanotto. Ukkosesta ei kisan aikana ollut tietoakaan, vaikka ensin oli sellaistakin luvassa kierroksen lopulle. Oli hieno ja lämmin päivä. Ja oli ajoittain ihana siirtyä varjoon, ja loppuväylillä nauttia tuulenvireestäkin.

Kenttä on hienossa kunnossa, ja kioskilla makkarat näkyivät maistuvan kaikille. Ensimmäiset salamat ja pisarat tulivat vasta palkintojenjaon jälkeen matkalla autoille.

Pelimuoto vanhaan tapaan pistebogey HCP. Miehet keltaisilta, naiset punaisilta.Tulostaso oli hulppea. Itse pelasin toistaiseksi parhaan kierrokseni tälle vuodelle, 34 pistettä. Luulin jonkun aikaa jopa pärjänneeni ja odotin palkintoa, MUTTA sijoitukseni oli lopulta vasta 20…

Palkitsimme 6 parasta pelaajaa oman ravintolamme lahjakortein. Alla kuusi voittajaamme ja heidän pisteensä:

1

Laurila Jari 44

2

Tallberg Mauri 39

3

Kerttula Markku 37

4

Juurinen Jari 37

5

Hietala Reijo 37

6

Vilen Eero 36

 

Lähimmäs lippua pallo-sleevet menivät Upille ja Artolle väylillä 1 ja 10. Kullakin reiällä vain yksi merkintä listaan. Well done. Höh, alun perin halusin tämän 10-väylän lähimmäs lippua-kisan kiusatakseni itseäni = en ole ollut tänä vuonna avauksella kertaakaan greenillä > enkä tänäänkään…

Arvonnassa onnettarenamme toimi Tiina Lundgren, naiskapteenimme. Arvoimme yhden 40 v. juhlagaalan illalliskortin arvoltaan 40 euroa ja 8 risteilyalennuskuponkia Tallinkille läsnäolijoille. Onnekkain oli Ritva Määttä, joka palkittiin gaalakortilla!

Onnittelut voittajille!

t. MSi, senioritoimikunta

 

Lisää artikkeleita...

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

everybody 1 2018

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit scandic 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270