Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Kansallinen Golfviikko olympiavuonna 2016

Kansallinen Golfviikko kutsuu kaikki golfista kiinnostuneet tutustumaan upeaan, sosiaaliseen ja terveyttä edistävään luontoliikuntalajiin. Kesäkuun 6.–12. päivä järjestettävä Suomen golfyhteisöjen yhteinen lajimarkkinointiponnistus tehdään olympiatunnelmissa golfin palatessa olympialaisten lajivalikoimaan 112 vuoden tauon jälkeen.

Jokainen seura tekee Golfviikosta oman näköisensä, Hyvigolf onkin halunnut kehittää jo ennestään hyvää seurayhteistyötä hyvinkääläisten urheiluseurojen kanssa kutsumalla seurojen juniorit sekä heidän vanhempansa ilmaiseksi tutustumaan golfiin. Olemme kutsuneet kanssamme Golfviikkoa viettämään Hyvinkään Slalomseura Sukkulan, Hyvinkään Ringeten, Hyvinkään Pontevan, Hyvinkään Ahmat ja Crossfit Hyvinkään.

Golfviikon tavoitteena on madaltaa ihmisten kynnystä astua golfkentälle, ja kutsua kaikki lajista kiinnostuneet tutustumaan monipuolisuudellaan yllättävään harrastukseen. Hyvigolf tarjoaa kaikille lajista kiinnostuneille ilmaiset rangepoletit ja mailat lainaan.

Golfin luonne sosiaalisena luontoliikuntalajina, jolla on tutkitusti myös huomattavia terveyttä edistäviä vaikutuksia, ei sekään ole vielä yhtä laajasti tiedossa kuin lajin parissa toivottaisiin. Golf sopii hyvin kaikenikäisille ihmisille, sillä se on tehokasta, pitkäkestoista ja sopivan syketason liikuntaa, joka edistää myös lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Lisäksi raitis ulkoilma ja sosiaalinen kanssakäyminen vaikuttavat positiivisesti mielenlaatuun. Yhden kierroksen aikana kävellään keskimäärin noin kymmenen kilometriä, ja kaloreita palaa reilusti yli tuhat. Viime vuonna Suomen golfkentillä pelattiin yhteensä 3,1 miljoonaa golfkierrosta, ja käveltiin yli 30 miljoonaa kilometriä.

Golf liikuttaa koko Suomea

Golf, pienen pallon ja ison ilon peli, on liikuttanut suomalaisia jo yli 80 vuotta. Maassamme on nykyään jo 131 golfseuraa ja yli 140 000 golfin harrastajaa. Lajin aloittaa vuosittain lähes 10 000 uutta golfin harrastajaa. Suomen Golfliitto on golfseurojen yhteenlasketulla jäsenmäärällä VALO ry:n ja Suomen Olympiakomitean suurin lajiliitto.

Viikon ohjelma:

Ti 7.6. Hyvinkään Ringette

Ke 8.6. Ponteva

To 9.6. Ahmat

Pe 10.6. CrossFit Hyvinkää

Su 12.6. Naisten sunnunai

Ohjelma sisältää muun muassa opastetun lyöntiharjoittelun, minigolf kilpailuja ja futisgolfia.

Kansallinen golfviikko 2016 logo

Naisten sunnuntai 12.6.

Sunnuntaina 12.6. vietetään ’’Naisten sunnuntaita’’. Ideana on haastaa hyvinkääläiset naisgolfarit tuomaan vähintään yksi ystävä tai tuttava, joka ei vielä pelaa golfia, kentälle tutustumaan. Tarkoituksena on tutustuttaa uusia leidejä toimintaan, ja viettää mukava sunnuntaipäivä, toivottavasti aurinkoisessa säässä.

Hyvigolf on kutsunut myös Hyvinkääläsiä naisten edustusjoukkueita, kuten Hyvinkään Ringeten edustusjoukkueen  ja Hyvinkään Pontevan naisjoukkueen tutustumaan lajiin.

Tapahtuman tausta 

Suomen Golfliiton alaisen Ladygolfin organisoima Naisten Sunnuntai järjestetään tänä vuonna 17 kertaa. Jokainen klubi järjestää omanlaisensa tapahtuman. Tavoitteena on aktivoida naisia osallistumaan monipuoliseen lajiin, josta voi nauttia  monin eri tavoin.

Ohjelma

Päivän aikana rangella ja lähipelialueella on erilaisia aktiviteetteja, jotka ovat luonnollisesti osallistujille maksuttomia. Tätä varten tapahtumassa on mukana pro ohjaamassa toimintaa. Alueella on ”piste”, jossa on tarjolla juotavaa ja pientä purtavaa sekä naistoimikunta kertomassa golfista, naisten toiminnasta, alkeiskursseista ja päivän aktiviteeteista. 

Tapahtumassa mukana olleiden kesken arvotaan golfin alkeiskurssi. Arvonta tapahtuu klubilla ”golfvisaan” osallistuneiden kesken. 

Naisten sunnuntai 120616 kopio

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

hyg eb 1 2017

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit 03
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270