Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Sami Santala reikäpelin SM-kilpailuihin

samiharjdrive

Kuva: Raul Fall/Finnishgolf.com

Hyvinkään golfin Sami Santala osallistuu keskiviikkona Kytäjällä alkaviin reikäpelin SM-kilpailuihin. Sami ansaitsi paikan kilpailuun viime syksyn Finnish Tourin karsintojen kautta, ollen siellä sijalla 21. Sami ei uskonut kuitenkaan mahtuvansa mukaan 64 pelaajan kaavioon, mutta kun pääsy kilpailuun ottelukaavion julkistettua varmistui, niin Sami kertoi sen olleen positiivinen yllätys ja nyt fiilikset ovat innostuneet.

Samin pari edellistä kilpailua on mennyt hieman heikommin, mutta mukana on ollut myös hyvääkin pallonlyömistä ja nyt kun SM-kilpailu käydään tuossa naapurissa tutulla kentällä Sami lähtee kilpailuun luottavaisena.

Ensimmäisellä kierroksella vastaan tulee Loimijoen Riku Mattila. Riku on sijoitettu kilpailussa peräti neljänneksi ja hänen sijoituksensa tämän kauden Finnish Tourin rankingissa on kahdeksas, joten vastaan asettuu heti yksi kilpailun suosikeista. Kilpailun muut neljän joukkoon sijoitetut pelaajat ovat Joonas Granberg, Tuomas Salminen ja Juhana Kukkonen

En ole koskaan osunut Rikun kanssa samaan ryhmään, joten hänen pelistään en osaa kovin paljoa sanoa, mutta sen tiedän että altavastaajana matsiin lähden ja tykkään myös sellaisena pelata ja reikäpeli pelimuotona on yllätyksellinen ja varsinkin tällä tasolla erot on sen verran pieniä että mahdollisuudet jatkoon menoon on olemassa –toteaa Sami.

Sami toteaa vielä että nämä ovat hänen ensimmäiset sm-reikäpelinsä aikuisten tai junioreiden puolella, mutta viime vuoden seuran reikäpelien voitto antaa toki itseluottamusta tähän pelimuotoon.

Sami aloittaa oman urakkansa keskiviikkona kello 09:04 ja paikkana oli siis Kytäjä Golf. Sinne vaan kiinnostuneet kannustamaan. Kytäjällä pelaavat myös naiset, mutta heidän urakkansa alkaa vasta torstaina. Kilpailut päättyvät perjantaina ja silloin pelataan välierät ja finaalit. Lisätietoja, aikataulut sekä tulospalvelu löytyy www.finnishtour.fi/kilpailut sivulta.

Mike Holopainen

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

hyg eb 1 2017

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit 03
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270