Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Syysherkkua yhteistyökumppaneiden kanssa

Perjantaina 7.10. pelattiin Hyvinkään golfkentällä Presidents Cup -kisa, johon oli kutsuttu yhtiön ja seuran yhteistyökumppaneita. Tapahtuma sai alkunsa viime vuonna seuran puheenjohtajan Esa Honkalehdon täytettyä pyöreitä vuosia ja perheen piirissä oli päädytty juhlistamaan tapahtumaa golfkisan merkeissä. Kisa pelataan Ryder Cup -henkisesti Reds vs. Blues, punaisten edustaessa yhteistyökumppaneita ja sinisten yhtiön ja seuran hallituksen jäseniä. Vuosi sitten sääolosuhteet olivat lähellä peruuttaa tapahtuman, mutta tänä vuonna saatiin nauttia upean raikkaasta ja aurinkoisesta syyssäästä. Mukaan oli saatu noin 30 pelaajaa eikä liene yllätys, että isäntänä toimineet Bluesin edustajat rökittivät yhteistyökumppanit 19-3. Saas nähdä kuinka vaikeat kumppanuusneuvottelut ensi vuodelle tulee.
Mukavan yhdessäolon lisäksi tarkoitus on tavata yhteistyökumppaneita kasvokkain ja verkottua henkilökohtaisellakin tasolla. Tapahtuma oli jälleen onnistunut ja hyvin järjestetty. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille kuluneesta kaudesta ja osallistumisesta tapahtumaan.

Mikaalustaa

Mika Nieminen ja Esa Honkalehto kertoivat peliparit ja lähtötiin. Scramble-kisa ilman tasoituksia 2-miehisin joukkuein oli pelimuotona.

Junioritoiminnalle tunnustusta
Presidents Cupin yhteydessä Suomen Golfliiton nuorisovastaava, Sami Övermark kävi luovuttamassa Hyvinkään Golfseuralle junioritoiminnan Laatuseura -tunnustuksen. Sami kehui vuolaasti seuran junioritoimintaa ja varsinkin koulugolfia jopa Suomen parhaaksi. – Hyvinkään esimerkkiä on käytetty laajasti esikuvana muillekin seuroille, kertoi Övermark. Tunnustuksella on merkitystä, sillä mm. valtakunnalliset tukipäätökset ottavat ensisijaisesti huomioon Laatumerkin saajat.

Juniorimerkki

Suomen Golfliiton nuorisovastaava Sami Övermark (vas.) luovutti tilaisuudessa junioritoiminnan Laatumerkin seurallemme. Sen ottivat hymyssä suin vastaan junioritoimikunnan puheenjohtaja Krista Kattainen, ex-palvelupäällikkö Markus Junni ja seuran puheenjohtaja Esa Hoinkalehto.

Markus Junnin läksiäiset
Mikä olisikaan ollut parempi tilaisuus kiittää Markusta yhteisön hyväksi tehdystä työstä kuin hallitusten ja yhteistyökumppaneiden yhteinen tapahtuma. Mika Nieminen piti erittäin lämminhenkisen puheen, jossa hän erityisesti kiitti Markuksen kykyä nousta jatkuvasti uudelle tasolle, haasteita pelkäämättä. Markuksen ottaessa jälleen uuden haasteen, Tammergolfin toiminnanjohtajana, toivotamme kaikki yhdessä hänelle onnea ja menestystä uudessa tehtävässä. Samassa yhteydessä Koneen golfkerhon edustajat muistivat Markusta Matti Malmisen ja Anja Huhtamäen toimesta.

MikanPuhe

Mikan kiitospuhe Markukselle oli hieno ja lämminhenkinen.

MarkusPuhe

Markus kiitti omassa puheenvuorossaan yhteisömme erityistä vahvuutta, hyvää klubihenkeä.

KoneGk kiitos

Koneen Golfkerhon edustajat Matti Malminen ja Anja Huhtamäki kiittivät Markusta pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

Y Puhjoht

HyviGolf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jorma Malminen kiitti mukanaolleita ja kutsui mukaan jälleen vuoden päästä järjestettävään kisaan.

Ilta pimeni ja osa kiirehti perheen pariin, toisten jäädessä klubille nauttimaan ravintolan antimista. Tässä vaiheessa on kiitettävä myös Ravintola Golffaria, Presidents Cupin makuelämysten lisäksi koko kesän tasokkaista annoksista ja varsinkin esimerkillisestä palveluhengestä.

Raikasta

Presidents Cup -kisa vietiin läpi raikkaassa ja aurinkoisessa säässä. Kenttä oli edelleen loistokunnossa.

upeeta

Aurinko alkoi painua horisonttiin ja viime säteet maalasivat maisemaa. On meillä upea kenttä!


Tänään lauantaina kisataan vielä perinteinen Everybody ja sen jälkeen toisilla kausi jatkuu toisilla ei.

JR

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

hyg eb 1 2017

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit 03
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270