Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Hyvinkään Golfseuran hallitukseen uusia kasvoja

Hyvinkään Golfseuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin klubilla torstaina 10.11.2016. Paikalle saapui noin 30 yhteisön jäsentä valitsemaan uusia hallituksen jäseniä ja päättämään seuran jäsenmaksusta, toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta.

ValaistuKlubitalo2

Kokouksen avasi seuran puheenjohtaja Esa Honkalehto ja muistutti vapaaehtoistyön merkityksestä. Aktiivisen seuratyön mahdollistaa vain se, että saamme innokkaita vapaaehtoisia toimintaa suunnittelemaan ja pyörittämään. Onneksi meillä on siinä onnistuttu.

Syyskokouksen puheenjohtajaksi valittiin kapteenimme Topi Naamanka ja sihteeriksi tuleva palvelupäällikkömme, Petteri Oksanen. Kokouslistan kiinnostavimpiin osiin päästiin kohdassa 5, jossa seuran puheenjohtaja valittiin. Nykyinen puheenjohtaja, Esa Honkalehto valittiin jatkamaan hyvää työtään. Kohdassa 6 oli kapteenin valinnan vuoro eikä Topille löytynyt haastajaa. Rehtori Naamanka saa hänkin jatkaa hyvää työtään.

Hallituksen jäsenmäärä päätettiin pitää kuudessa henkilössä ja sen puitteissa asiaa käsiteltiin. Erovuorossa olleet Santtu Eskola, Leena Peura ja Krista Kattainen halusivat kukin omasta syystään luopua hallituspaikasta. Santtu kertoi lahtelaisuuden, eli etäisyyden aiheuttavan hankaluuksia. Leena Peura jättää senioritoimikunnan puheenjohtajan tehtävät ja siirtyy siksi syrjään. Krista Kattainen keskittyy perheen kasvattamiseen, eli uusien jäsenten tuottamiseen seurallemme. Myös seuran varapuheenjohtaja, Anja Huhtamäki luopui paikastaan hallituksessa, vaikkei erovuorossa ollutkaan.

KlubinSyyskokous

Hallitus uudistuu siis ensi vuodelle reippaasti. Tommi Rouvinen saanee kilpailutoimikunnan tehtävät hoitaakseen, Maarit Siijärvi on lupautunut senioritoimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi ja Kimmo Sauren ryhtyy junioritoimikunnan vetäjäksi. Anjan tilalle valittu Mervi Linnermo, ladykapteeni Kirsi Lahti ja tiedotustoimikunnnan Jukka Rimpiläinen ovat muut uuden hallituksen jäsenet.

Kohtaan 10 päästyä kuultiin vuoden 2017 toimintasuunnitelman, joka noudattaa tuttua kaavaa. Hyvinkään 100-vuotisjuhlavuosi on toimintaan leivottu mukaan, kertoi Petteri Oksanen. – Kaupungin virkamiesten kanssa asiaa viedään eteenpäin. Hallituksen laatima toimintasuunnitelma sai kokouksen hyväksynnän ja oli aika siirtyä talousarvion käsittelyyn. Siihen liittyen hyväksyttiin ensin hallituksen esitys, että jäsenmaksut pidetään ennallaan. Jäsenmaksu on aikuisilla 85,- ja junioreilla 40,- eikä liittymismaksua ole. Jäsenmaksuihin ja muuhun toimintaan perustuva talousarvio vuodelle 2017 hyväksyttiin kokouksen toimesta. Ja koska muita asioita ei esiin nostettu, puheenjohtaja päätti kokouksen.

Näin on siis saatu perusrunko toiminnalle vuodelle 2017 ja toimikuntien työ alkaa heti vuodenvaihteen jälkeen. Jokainen meistä pitää itsestään hyvää huolta talven aikana ja harjoittelee sisätiloissa fysiikkaa sekä lajinomaista treeniä Takomon tiloissa Wanhalla Villatehtaalla. Toivottavasti päästään myös hiihtolajien pariin.

Hyvää loppuvuotta ja kiitos tästä vuodesta!

 

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

hyg eb 1 2017

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit 03
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270