Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Naisten kesä paketissa

Noblessa Hyvinkaa banneri 600x100 171117

Perinteinen Ritvan päivän -kisa oli tänä vuonna torstaina 26.5. Ritvan päivän aattona, kisassa pelattiin 8 väylää ja pelimuotona oli Narukisa. Laatu Lady Golf (AGK-KyG-HyG) pelattiin tänä vuonna Kytäjällä vesisateessa ja voiton vei tänäkin vuonna Kytäjän joukkue. Ensi vuoden kisa on Aulangolla. Naiset kävivät kesäkuussa tutustumassa Tammer Golfiin ja tervehtimässä entistä palvelupäällikköämme Markusta.

Uutena naisten ystävyysotteluna oli TawG-HyG-MeG. Tänä vuonna pelattiin Tawastilla ja Hyvinkään joukkue sai pokaalin vuodeksi haltuunsa. Hyvä meidän joukkue! Ensi vuonna pelataan Messilässä.

Tänä vuonna naisten ohjelmaan palasi Shoot out, jonka voitti Kristiina Junni.

Naisten viikkokisa

Viikkokisaa pelattiin toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun ja viikkopalkintojen sponsorina toimi jälleen Riihimäen Aurinko apteekki/Merja Kahela. Merjalle iso kiitos palkinnoista! Viikkokisan voiton vei Seija Korhonen, toinen oli Katja Hakkarainen ja kolmas Leena Eskola. Lisäksi palkittiin pelaajia kahdessa tasoitusryhmässä birdie-kisassa ja par -kisassa. Birdie-kisan <15 -sarjassa voitti Vuokko Miikki ja 15-25 -sarjan Leena Eskola. Eniten pareja sarjassa >25 kesän aikana teki Maarit Siijärvi. Parhaan ecletic-tuloksen kesän aikana pelasi Anja Huhtamäki ja parhaan scratch-tuloksen Milla Honka.

Joutsen Ladies Open

Kauden päätapahtuma Joutsen Ladies Open pelattiin 12.9. Kisassa oli 57 pelaajaa, joten jatkoa kisalle lupailtiin. Joutsen Finlandin Eero Kotkasaari jakoi palkinnot ja kertoi Joutsen Finlandin kuulumiset.

Syyskisa ja syyskokous

Kausi päätettiin syyskisaan 17.9. ja pelimuotona oli ’Norjalainen’, jossa jokaisella väylällä yksi lyönti piti korvata heitolla.

Kisan jälkeen pidettiin naisten syyskokous, jossa vahvistettiin naistoimikunnan kokoonpano ensi kaudelle. Naistoimikunnasta jäävät pois Kirsi Lahti ja Milla Honka.

Ladykapteenina aloittaa vuonna 2018 Tiina Lundqren ja naistoimikunnassa jatkavat Sari Susi, Katja Hakkarainen ja Maija Venäläinen. Uusina aloittavat Tuija Järvinen ja Hannele Koskenkorva.

Kiitos kaikille kesän tapahtumiin osallistuneille!

Kiitän lisäksi naistoimikuntaa näistä kahdesta kaudesta, joina toimin ladykapteenina. Nyt on aika jatkaa vain pelaavana jäsenenä. Kuusi kesää vierähti naisten tapahtumia järjestäessä. Aika oli kyllä mukavaa.

voittokuva

Kirsi Lahti, ladykapteeni

NAISTOIMIKUNTA 2017

Kirsi Lahti, ladykapteeni
Katja Hakkarainen, viikkokisavastaava
Milla Honka
Sari Susi
Tiina Lundqren
Maija Venäläinen

 

< Takaisin sisällysluettelosivulle

 

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

hyg eb 1 2017

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit 03
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270