Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Junnukesään isoilla muutoksilla

JunnutHyg

Kesän juniorigolfiin lähdettiin isoilla muutoksilla. Hyvigolfin junioritoimintaa käytiin esittelemässä kouluissa ja pyrittiin lisäämään harrastajien määrää oikea-aikaisella tiedottamisella. Vaikka tiedottamista oli ehkä enemmän kuin koskaan, oli tämän vaikutus harrastajamääriin kuitenkin valitettavasti hyvin vähäinen.

Onnistunut uudistus oli aloittajille suunnatut kahden viikon ABC-kurssit. Suositut kurssit tarjosivat matalan kynnyksen mahdollisuuden kokeilla golfia. Valitettavasti monikaan kurssin käyneistä ei siirtynyt varsinaisiin harrastusryhmiin, joten kehitettävää riittää vielä tässäkin suhteessa.

Kauden yhdeksi tavoitteeksi asetettiin kentällä pelaaminen. Heikin järjestämät peliharjoitukset olivatkin suosittuja ja junioreita nähtiin kentällä useammin pelaamassa.

Hyvigolf tarjoaa nuorille hyvät mahdollisuudet harrastaa golfia. Tulevaisuutta ajatellen tämä onkin tärkeää. Kynnys aloittaa golf madaltuu, kun on kerran ainakin kokeillut golfia.

Tulevana kesänä junioritoiminta ja pelaajakehitys on yksi Suomen Golfliiton painopisteitä. Aktiivinen pelaajakehitys vaatii toimintatapojen määrittämistä ja jatkuvaa kehittämistä, mutta ennen kaikkea se vaatii seuran tukea, kun nuori pelaaja on päättänyt kehittyä kilpapelaajana.

Suomen Golfliiton nuorten Talent-ryhmä koostuu noin 25 pelaajasta ja Hyvinkäältä yksi juniori pääsi tähän valittuun joukkoon. Ohjelmaan kuuluu valmennusta ja jopa ulkomaan leiritystä. Suotavaa olisi, että Hyvigolf seurana tukisi tämän tasoista nuorta pelaajaa jos ketä. Joten kehitettävää vielä riittää jos haluamme seurana olla mukana kehittämässä suomalaista golfia eteenpäin.

 

Kimmo Sauren
Junioritoimikunta

 

< Takaisin sisällysluettelosivulle

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

hyg eb 1 2017

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit 03
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270