Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Golfareille viihdettä

Golfareita viihdyttämään luotu kulttuuritoimikunta on jatkanut  toimintaansa nyt jo reilun vuoden ajan. Tapahtumia on pyritty järjestämään monenlaiseen makuun ja ne ovatkin saaneet hyvän vastaanoton. Kuluvan vuoden aikana retkien osallistujaluetteloihin kirjattiin 107 eri osallistujaa, joista 43 osallistui tapahtumiin useammin kuin kerran. On siis ollut kiva huomata, että retkillä käy joka kerta täysin uusia ihmisiä sekä myös se, että osa porukasta osallistuu aina vain uudestaan!

Tavallisesti esityksiin varataan lippuja noin 40 kappaletta ja retket ovat olleet täynnä lähes joka kerta. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä ja varata paikkansa, kun retkestä julkaistaan mainos uutiskirjeenä tai nettisivulla.

 Peacock

Kulttuuritapahtumia järjestettiin myös kesäkaudella. Heti kesäkuun alussa suuntasimme golfariporukalla Linnanmäen Peacockiin musiikkiteatteria katsomaan. Illan ohjelmassa oli UIT:n Sata Lasissa -musiikki-iloittelu, jossa tarjoiltiin sketsejä ja hengästyttävän vauhdikkaita tanssi- ja musiikkinumeroita. Esityksen jälkeen näkyi paljon iloisia kasvoja ja yksi osallistuja totesi esityksen olleen jopa vielä hauskempi kuin aikaisemmat Peacockissa näkemänsä!

Suklaasydan kulissit

Heinäkuu rauhoitettiin yksinomaan golfin pelaamiselle ja lomailulle, mutta jo elokuussa oli taas tarjontaa kulttuurinnälkäisille golfareille. Kohteena oli Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri näytelmällään Suklaasydän, joka oli musiikkimatka 60-luvulle. Illan tunnelma oli nostalginen ja tutut laulut saivat osallistujat hyräilemään mukana.

Suklaasydan2

Talvikausi käynnistyi lokakuussa ja se aloitettiin tyylikkäästi Franz Lehárin Paganini-operetilla Järvenpäätalossa. Ihania melodioita, kauniita pukuja ja rakkautta. Kyseistä operettia oli esitetty Suomessa viimeksi 1920-luvulla, joten se oli taatusti osallistujille uutta.

Loppuvuonna on vielä ohjelmassa Jukka Puotila -show joulukuussa sekä elokuvailta Sveitsin viihdekeskuksessa. Myös kevään ohjelma on suunnittelun alla ja sisältää ainakin teatteria sekä viinin ja viskin maistelua. Kannattaa siis lukaista Hyvigolfin tiedotteet, kun niitä tulee, jotta itseä kiinnostavat tapahtumat eivät mene sivu suun.

Jotta kulttuuritoiminta jatkuisi vilkkaana ja viihdyttävänä jatkossakin, tuoreet ideat ovat tervetulleita. Useamman henkilön voimin voi myös järjestää enemmän meitä golfareita yhdistävää ohjelmaa. Jos haluat tulla mukaan tapahtumia ideoimaan ja järjestämään, ota yhteyttä Mervi Linnermoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai Pirjo Virtaseen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Mukaan voi tulla järjestämään vaikka vain yhden tapahtuman!

Mervi Linnermo
Kulttuuritoimikunta

 

< Takaisin sisällysluettelosivulle

 

Noblessa Hyvinkaa banneri 600x100 171117

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

hyg eb 1 2017

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit 03
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270